Αυτά είναι τα σχέδια του Γιάνη Βαρουφάκη και των 1.101 [βίντεο]

Είναι γεγονός. Χρειαστήκαμε μόνο μία μέρα για να εξασφαλίσουμε σε αποκλειστικότητα το βίντεο από τις προετοιμασίες του Γιάνη Βαρουφάκη και των 1.100 συνεργατών του και σας δίνουμε όλες τις απαντήσεις για όσα ετοιμάζουν την 1η Νοεμβρίου.

Εντύπωση προκαλεί η απουσία του Κλέωνα Γρηγοριάδη από τις προετοιμασίες, παρά το γεγονός ότι πρωταγωνιστεί στο αρχικό σποτ.

Δείτε λοιπόν το βίντεο:

Φυσικά και δεν αντέξατε να το δείτε όλο. Μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα πάντως και τις 10 πρώτες «λούπες», κάλλιστα βλέπετε στην οθόνη τον Βόλντεμορτ σαν Βαρουφάκη

και το πλήθος πίσω του όπως οι 1.100 που έρχονται μαζί του.

Αφήστε που το γέλιο του Dark Lord από τη σειρά ταινιών του «Χάρι Πότερ» έχει πολλά κοινά με τον Γιάνη Βαρουφάκη: όπως εκείνος νόμιζε ότι σκότωσε την τρόικα, στην πρώτη συνάντησή του με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, έτσι και ο Βόλντεμορτ στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο - το οποίο είναι από την τελευταία ταινία της σειράς, με τίτλο «Κλήροι του Θανάτου» - πίστευε ότι έχει σκοτώσει τον Χάρι Πότερ. Το πανηγυρίζει λοιπόν δεόντως, γελώντας σαρκαστικά, όταν οι φίλοι του νεαρού μάγου τού δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουν και να συμμαχήσουν μαζί του.

Στην πραγματικότητα, βέβαια, η σκηνή από την ταινία κρατάει 4-5 δευτερόλεπτα. Αλλά κάποιοι... θεούληδες σκέφτηκαν να την κάνουν «λούπα» για 10 ώρες (!), καθιστώντας το βίντεο, εκτός από viral, μακράν ως το φονικότερο εργαλείο ψυχικών βασανιστηρίων!

The post Αυτά είναι τα σχέδια του Γιάνη Βαρουφάκη και των 1.101 [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτά, Γιάνη Βαρουφάκη, 1 101 [βίντεο],afta, giani varoufaki, 1 101 [vinteo]