Αφρόλουτρα Κλεοπάτρας, γόνδολες και πολλά άλλα – «Καπρίτσια» των πελατών ξενοδοχείων

Οι ξενοδόχοι έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με κόσμο και καλούνται να διαχειριστούν με τον πιο ευγενικό και υπομονετικό τρόπο τις τρελές πολλές φορές απαιτήσεις τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror η βρετανική travelodge ζήτησε από τους διευθυντές ξενοδοχείων όλης της χώρας μια λίστα με τα πιο περίεργα πράγματα που τους έχουν ζητηθεί. Και η λίστα δεν άργησε να φτιαχτεί. Η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει στη βάση της 513 ξενοδοχεία.

To ξενοδοχείο του Λίβερπουλ, ανέφερε μια περίπτωση πελάτισσας όπου ρώτησε το καλύτερο

μέρος για να βρει έναν ποδοσφαιριστή. Τον ήθελε για το διάστημα που θα έμενε στο ξενοδοχείο.

Σε άλλη περίπτωση, ένας υποψήφιος γαμπρός ζήτησε τη βέρα ενός υπαλλήλου: παντρευόταν και ο κουμπάρος είχε χάσει την αυθεντική.

Μια άλλη πελάτισσα ήθελε να ζήσει το όνειρο της Κλεοπάτρας. Ζήτησε από το προσωπικό να γεμίσει την μπανιέρα με γάλα, ώστε να αναζωογονηθεί.

Υπάρχουν και πιο απλά πράγματα: πελάτης ξενοδοχείου του Λονδίνου τηλεφώνησε στη ρεσεψιόν για να ρωτήσει ποια είναι η στάση του μετρό για τον Πύργο του Αϊφελ. Στο Μπέρμιγχαμ ένας άλλος ζήτησε γόνδολα για να κάνει βόλτα στα κανάλια της πόλης.

Και ακόμα πιο απλά: πελάτης ζήτησε να του δείξουν πώς κλείνουν οι κουρτίνες και ένας άλλος να του πουν (προτού κάνει την κράτηση) με ποιο τρόπο γυρίζει το προσωπικό το κλειδί για να ανοίξει την πόρτα του δωματίου.

Στο Κάρντιφ της Ουαλίας ένας πελάτης ζήτησε ένα μέλος του προσωπικού να περάσει τη βραδιά καθισμένος δίπλα του, καθώς είχε τη συνήθεια να υπνοβατεί.

Υπάρχουν και οι ρομαντικοί: ένας φρεσκοπαντρεμένος θέλησε να βγάλει το κρεβάτι στο μπαλκόνι για να χαρίσει στη γυναίκα του μια νύχτα κάτω από τα αστέρια.

Σε πιο «πρακτικά» ζητήματα, υπάρχουν πελάτες που ζητούν από το προσωπικό του ξενοδοχείου να ζεστάνει το κρεβάτι πριν ξαπλώσουν για ύπνο ή να βάλουν ένα χεράκι με τα μαθήματα που έχουν να διαβάσουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

Στο Γκλόστερ ένα ζευγάρι ζήτησε από τη ρεσεψιόν να τους επιτρέψει να πάρουν στο δωμάτιο και την κότα τους. Είπαν ότι μόνο τα δικά της φρέσκα αβγά μπορούν να φάνε το πρωί.

«Κάθε χρόνο ερχόμαστε αντιμέτωποι με τουλάχιστον 200 χιλιάδες περίεργες απαιτήσεις. Το προσωπικό μας κάνει ό,τι είναι καλύτερο για όλους αυτούς τους ανθρώπους, αλλά δυστυχώς πολλές φορές δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε τα πάντα» δήλωσε εκπρόσωπος της Travelodge.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα