Άδωνις: Το Rolex μου δεν είναι μαϊμού σαν του Παναγιώταρου

Επίθεση στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής από τον βουλευτή της ΝΔ. «Ο Κασιδιάρης θέλει να πάρει τη θέση του Μιχαλολιάκου γι΄ αυτό λέει ότι οι βουλευτές πληρώνονται 8000 το μήνα. Στο σπίτι του Μιχαλολιάκου μπαίνουν δυο μισθοί».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε από τη συχνότητα του Vima

FM την ιστορία του πανάκριβου ρολογιού για το οποίο τον κατηγόρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης (επειδή σε περίοδο κρίσης προκαλεί τον μέσο Έλληνα που είναι άνεργος κι απελπισμένος) λίγο πριν την ψηφοφορία των νέων μέτρων.

«To Rolex μου το αγόρασα πριν τη κρίση, το 2007, και το πήρα μεταχειρισμένο από έναν φίλο σε πολύ χαμηλή –για την αξία του του- τιμή, 4.000 ευρώ περίπου. Το φοράω γιατί μου αρέσει σαν ρολόι και ναι, δεν είναι μαϊμού σαν αυτό που φορούσε ο Παναγιώταρος όταν ήρθε στη βουλή. Αυτό που κάνει η Χρυσή Αυγή είναι εξαιρετικά επικίνδυνο γιατί ‘αν φτάσουμε στο σημείο να λέμε αυτός έχει πιο ακριβό αμάξι, λίγο καλύτερο σπίτι, η κυρία φοράει ακριβά σκουλαρικια και η άλλη έχει καλύτερη τσάντα’ θα γίνουμε ζούγκλα», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και στράφηκε εναντίον του Κασιδιάρη: «Άσε μας τώρα με τον Κασιδιάρη. Αυτά είναι κάτι παιδάκια που ζούσανε με το χαρτζιλίκι του μπαμπά και ξαφνικά ο λαός του έδωσε ρόλο. Εγώ δουλεύω από τα 19 μου χρόνια κι εκείνος στα 35 μένει με τους γονείς του και του πλένει τα σώβρακα η μάνα του».

Στη συνέχεια, όταν μία ακροάτρια έστειλε μήνυμα πως δεν μπορεί να πληρώσει τη τράπεζα ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Να απευθυνθεί ίσως η κυρία στην οικογένεια Μιχαλολιάκου. Γιατί εκεί μπαίνουν δύο μισθοί βουλευτικοί (σ.σ. η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια, είναι επίσης βουλευτής). Ο Κασιδιάρης όταν μίλησε για τους μισθούς των βουλευτών προφανώς ήθελε να πλήξει τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής γιατί στο σπίτι του, αν παίρνουμε 8000 μισθό όπως λέει εκείνος, μπαίνουν δύο μισθοί, δηλαδή 16000 ευρώ τον μήνα. Τα λέει αυτά γιατί θέλει να του πάρει τη θέση και γίνει αρχηγός του κόμματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα