Άδωνις εναντίον Ζαρούλια και στη μέση… «κατινιές»!

Από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, ο Άδωνις Γεωργιάδης αντεπιτέθηκε στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για το Rolex που φοράει.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επέδειξε άρθρο στο οποίο υπήρχε φωτογραφία

της βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια, που φορούσε ένα δημοφιλές κόσμημα της γνωστής εταιρείας Gavello, τονίζοντας πως « οι λαϊκοί της Χρυσής Αυγής ψωνίζουν από τις..λαϊκές της Μυκόνου και του Κολωνακίου»!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να ανάψει φωτιές στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής, λέγοντας πως η επίθεση Κασιδιάρη στόχευε τον αρχηγό του, Νίκο Μιχαλολιάκο.

« Ήταν μια προσπάθεια να φάει τον Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια. Λέει για το ρολόι μου, το Rolex. Είδα και τη Ζαρούλια.Very gavello φοράει. Δυο μπουτίκ υπάρχουν στην Ελλάδα, ένα στη Μύκονο και ένα στην λαϊκή γειτονία της οδου Σκουφά στο Κολωνάκι. Προφανώς θα ήθελε να το αναφέρω. Συγχαρητήρια κύριοι της Χρυσής Αυγής φαρισαίοι και υποκριτές» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Αξίζει να σημειώσουμε πως η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, χειροκρότησε θερμά τον Άδωνη Γεωργιάδη!

Η Ελένη Ζαρούλια απάντησε όταν ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, στην «επίθεση» του Άδωνη Γεωργιάδη χαρακτηρίζοντας πολιτικαντισμούς και «κατινιές» τα όσα υποστήριξε πριν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν ασχολούμαι με κατινιές και πολιτικαντισμούς. Αυτά τα αφήνω στα άλλα κόμματα» σημείωσε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Δείτε το βίντεο…

Keywords
Τυχαία Θέματα