Άδωνις: Είμαι δεξιός και καμαρώνω τις μεγάλες αποταμιεύσεις των ΣΥΡΙΖΑίων [βίντεο]

Για όλους και για όλα μίλησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σχολίασε τον ντόρο για τον φόρο στα καύσιμα του πετρελαίου θέρμανσης, την υπόθεση Τομπούλογλου, αλλά και τα υψηλά πόθεν έσχες βουλευτών

του ΣΥΡΙΖΑ.

Φιλοξενούμενος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο υπουργός Υγείας είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι δεξιός, καμαρώνω τις μεγάλες αποταμιεύσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι καλό αυτό το κόμμα να εκπροσωπεί τη φτωχολογιά», μιλώντας μάλιστα και για τον Δημήτρη Παπαδημούλη τον οποίοι ανέφερε προσωπικά.

Ο κ. Γεωργιάδης πάντως αναφέρθηκε και στις συλλήψεις των «δικών τους παιδιών» λέγοντας: «Εμείς τους πιάσαμε. Οι κυβερνήσεις Σαμαρά τους έπιασαν. Γι’ αυτό είναι σήμερα στο εδώλιο ο κ. Τομπούλογλου. Καμία ανοχή σε περιπτώσεις διαφθοράς ακόμη και για τα δικά μας παιδιά», τόνισε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος μάλιστα στο θέμα του προέδρου του νοσοκομείου και στις επισημάνσεις για διορισμό του, είπε: «Το ίδρυμα Αγλαΐα Κυριακού τον πρότεινε. Δεν υπάγεται στο υπουργείο Υγείας. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου διορίζεται από το ίδρυμα. Δεν τον διόρισε ο προκάτοχός μου».

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι το υπουργείο Υγείας κάνει ασταμάτητα ελέγχους. «Έχουμε πετύχει εκπληκτικά νούμερα. Έχουμε πάει κατά 110 εκατομμύρια καλύτερα στο στόχο από αυτόν που είχαμε θέσει», συμπλήρωσε.


Φωτογραφία: FosPhotos

Keywords
Τυχαία Θέματα