Uni Systems και BIS ιδρύουν θυγατρική στην Τουρκία

Την ίδρυση της Unisystems Türk Bilgi Teknolojileri AS ανακοίνωσαν οι εταιρείες Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest, και η BIS, εταιρεία που τα τελευταια είκοσι χρόνια δραστηριοποιείται στον τομεά τον Χρηματοοικονομικών προϊόντων λογισμικού και υπηρεσιών στην Τουρκία.

Η σχετική

ανακοίνωση αναφέρει πως η Uni Systems και η BIS θα προχωρήσουν στη σύσταση της νέας εταιρείας με ποσοστά 80% και 20%, αντίστοιχα. Η έναρξη της λειτουργίας της εταιρείας θα λάβει χώρα τον προσεχή Οκτώβρη και η βασική της δραστηριότητα θα επεκτέινεται στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομεά, καθώς και τον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

«Με την ίδρυση της νέας θυγατρικής μας εταιρείας στην Τουρκία κεφαλαιοποιούμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Uni Systems, η οποία προκύπτει από τα πενήντα χρόνια εξειδίκευσής μας στη Πληροφορική», δήλωσε ο Γιάννης Λουμάκης διευθύνων σύμβουλος της Uni Systems και αντιπρόεδρος της νέας εταιρείας. «Η επένδυση αυτή, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα της στρατηγικής μας για περαιτέρω επέκταση της Εταιρείας στο εξωτερικό. Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι που ο στόχος που έχουμε θέσει τα τελευταία χρόνια για τη διεθνοποίηση και διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας, επιτυγχάνεται σταθερά».

Η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας ορίζεται η κυρία Ülkü Ünal, και έδρα της εταιρείας, η Κωσταντινούπολη. Παράλληλα, στελέχη της Uni Systems θα τεθούν επικεφαλής βασικών λειτουργικών θέσεων.

Δεδομένης της οικονομικής και τεχνολογικής ανάπτυξης που παρατηρείται στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια, η ίδρυση της εταιρείας θεωρείται ένα πρωταρχικό σημαντικό βήμα προς τις αγορές της Βορειο-Ανατολικής Ευρώπης και των χωρών της Κεντρικής Ασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα