Tentsile: Σκηνή που είναι ταυτόχρονα αιώρα – Ο απόλυτος συνδυασμός για κάμπινγκ

Η Tentsile είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει σκηνές, οι οποίες δεν είναι σαντις συνηθισμένες. Για την ακρίβεια είναι ένα υβρίδιο σκηνής και ταυτόχρονα αιώρας.

Γνωρίζεις τη φάση που πας για κάμπινγκ, κάνεις μισή ώρα να στήσεις τη σκηνή και αφού τελικά τα καταφέρεις, μπαίνεις να ξαπλώσεις και σκάει η πλάτη σου πάνω σε κάποιο βαθούλωμα ή κάποια πέτρα; Σίγουρα την έχεις ζήσει και μετά βλαστιμάς που

δεν το δες πριν.

Όπως επίσης έχεις ζήσει και τη φάση που ξαπλώνεις πάνω στην αιώρα, χωρίς να νοιάζεσαι τι έχει στο έδαφος από κάτω και όπως έχεις αφεθεί και νιώθεις ότι κατήργησες τη βαρύτητα, έρχονται οι ορδές των κουνουπιών και κάθε άλλο μαμουνοειδές και σε ταράζουν στα τσιμπήματα.

Ε, η Tentsile δημιούργησε το προϊόν που βάζει τέρμα στο πρόβλημα και στις δύο περιπτώσεις. Μια σκηνή που αιωρείται, ή καλύτερα μια δεντροσκηνή. Δηλαδή δεν αιωρείται αφ' εαυτού της, αλλά τη δένεις σε 4 κορμούς όπως την αιώρα σε δύο, συνήθως σε ύψος ενάμιση μέτρο από το έδαφος, ή αλλιώς βάζεις μια μικρή σκαλίτσα και κοιμάσαι στον αέρα, χωρίς να σε τσιμπάνε τα κουνούπια.

Το Tentsile Stingray tree tent εκτός από την πανθομολογούμενα σημαντική πρακτική της εφαρμογή, έχει εξαίρετο design, άνεση και μπορείς να την κουβαλήσεις παντού. Έχει και οικολογική ερμηνεία, αφού δεν αφήνει το στίγμα της ανθρώπινης παρουσίας που όπως και να το κάνουμε είναι συνώνυμη της οικολογικής ζημίας.

Υπάρχει μόνο ένα ερώτημα: που θα βρεις 4 κορμούς διατεταγμένους με τέτοιο τρόπο ώστε να στήσεις την εναέρια σκηνή;

Και μια προειδοποίηση: επειδή λαμπιρίζει στη νύχτα είναι πιθανό το πρωί με το που βγείτε να πέσουν όλα τα κουνούπια να σας φάνε. 1 από 23 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα