Serie A: «Τεσσάρα» της Κάλιαρι στην Ίντερ [βίντεο]

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε η Ίντερ στο «Τζουσέπε Μεάτσα» καθώς τρία λάθη του Ναγκατόμο στο 10', στο 25' και στο 28' οδήγησαν την Κάλιαρι στο να ταπεινώσει τους «νερατζούρι» με τέσσερα γκολ...

Οι ενδεκάδες

Ιντερ (Βάλτερ Ματσάρι): Χαντάνοβιτς, Αντρεόλι, Βίντιτς, Ζουάν Ζέσους, Ναγκατόμο, Ερνάνες, Μεδέλ (46' Γκουαρίν), Κόβασιτς, Ντοντό (44' Ντ' Αμπρόζιο), Παλάσιο (69' Ικάρντι), Οσβάλντο.

Κάλιαρι (Ζντένεκ Ζέμαν): Κράνιο, Μπαλτσάνο, Τσεπιτέλι, Ροσετίνι, Αβελάρ, Ντεσένα (90' Ζοάο Πέδρο), Κρίσετιγκ,

Εκνταλ, Ιμπάρμπο (68' Φαρίας), Σάου (73' Λόνγκο), Κόσου.

Το α' ημίχρονο

Ο σοφός λαός λέει πως αν κάτι στραβώσει από την αρχή, στραβό θα μείνει μέχρι το τέλος. Η Ίντερ προέρχονταν από νίκη επί της Αταλάντα και φιλοξενούσε την Κάλιαρι η οποία είχε μόνο ένα βαθμό. Οι «νερατζούρι» ήταν το φαβορί αλλά μόνο στη θεωρεία γιατί στο γήπεδο έγιναν πράγματα, που κανένα μυαλό, με όση φαντασία και αν διαθέτει δεν μπορούσε να προδικάσει το τελικό αποτέλεσμα. Στο 10' ο Ναγκατόμο έκανε το πρώτο λάθος (από τα πολλά), με τον Σάου να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Χαντάνοβιτς και ο επιθετικός των φιλοξενούμενων άνοιξε το σκορ. Οκτώ λεπτά αργότερα η Ίντερ ισοφάρισε. Ο Παλάσιο εκτέλεσε το φάουλ και ο Οσβάλντο ισοφάρισε σε 1-1.

Η Ίντερ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα δύο... ερασιτεχνικά λάθη του Ναγκατόμο στο 25' και στο 28' άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες και δύο λεπτά αργότερα η Κάλιαρι με τον Έκνταλ ανέκτησε, εκ νέου, το προβάδισμα. Στο 35' ο Ιμπάρμπο πέρασε τους πάντες και ανέβασε την διαφορά στο 3-1. Στο 43' η Κάλιαρι κέρδισε πέναλτι ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε όμως στο 44' δεν γλίτωσε το 4° γκολ.

To β' ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος, ενώ όλα είχαν κριθεί η Ίντερ προσπάθησε να κάνει την τελευταία της αντεπίθεση, όμως δεν είχαν το ψυχικό σθένος καθώς επίσης έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο. Ο Οσβάλντο σκόραρε όμως το γκολ του ακυρώθηκε και αυτή ήταν η μοναδική ευκαιρία σε ένα εφιαλτικό απόγευμα στο Μιλάνο.


Интер 1-4 Кальяри από jevonsru

The post Serie A: «Τεσσάρα» της Κάλιαρι στην Ίντερ [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα