Smoothie από χρυσό! Πόσο κοστίζει το πρωινό της Γκουίνεθ Πάλτρου;

Μόνο μία ηθοποιός με τα εισοδήματα της Γκουίνεθ Πάλτροου θα μπορούσε να πίνει κάθε πρωί ένα smoothie που κοστίζει όσο το εβδομαδιαίο σουπερμάρκετ μιας μέσης οικογένειας!

Η Πάλτροου δημοσίευσε στην ιστοσελίδα Goop την συνταγή από ένα ρόφημα το οποίο συμβουλεύει τους αναγνώστες του σάιτ να καταναλώνουν κάθε μέρα. Σίγουρα όμως το κόστος του το καθιστά… απαγορευτικό για τους περισσότερους, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η πλήρης λίστα των συστατικών κοστίζει 223 δολάρια!

Η

43χρονη ηθοποιός, μάλιστα, συμβουλεύει τους αναγνώστες της ιστοσελίδας να το καταναλώνουν όλες τις μέρες και όχι μόνο κατά την διάρκεια της αποτοξίνωσης.

Για να ετοιμάσει το τέλειο ρόφημα η Γκουίνεθ χρησιμοποιεί λάδι καρύδας, γάλα και βούτυρο αμυγδάλου δύο κουταλιές της σούπας μύκητα μανιταριού, το φυτό ashwagandah (αλικάκαβο, βότανο που χρησιμοποιείται ευρύτατα στην Αγιουρβέδα, ως γενικό τονωτικό και «προσαρμογόνο», που βοηθά το σώμα να προσαρμοστεί στο στρες) μάκα, ho Shou Wu (κινεζικό χορτάρι), Cordyceps (φαρμακευτικό μύκητα), μια πρέζα αλάτι Ιμαλαΐων και σεληνόσκονη - ένα μίγμα σκόνης με φαρμακευτικές ιδιότητες και υψηλή θρεπτική αξία.

Στην συνέχεια ανακατεύει όλα τα υλικά στο μπλέντερ και το smoothie είναι έτοιμο!

Η ηθοποιός είπε στην ιστοσελίδα Refinery 29 ότι η συνταγή του ροφήματος που προτείνει είναι η βασική. Από εκεί και πέρα αν κάποιος θέλει να το κάνει πιο θρεπτικό μπορεί να προσθέσει φράουλες, βατόμουρα ή μπανάνα. Επίσης αν κάποιος θέλει μπορεί να βάλει και γλυκοπατάτα κάτι που θα δώσει στο smοothie γεύση... κολοκυθόπιτας!

The post Smoothie από χρυσό! Πόσο κοστίζει το πρωινό της Γκουίνεθ Πάλτρου; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα