O Τζόνι Ντεπ από πειρατής στο ρόλο ενός τρελαμένου Ινδιάνου – Δείτε το trailer του «The Lone Ranger»

Στο ολοκαίνουριο trailer για το «The Lone Ranger», που κυκλοφόρησε ο Τζόνι Ντεπ ετοιμάζεται για ένα ρόλο που αναμένεται να ξηλώσει και πάλι τα ταμεία, όπως είχε γίνει και με τους «Πειρατές της Καραϊβικής». Είπε, λοιπόν, να βγει από τη θάλασσα, να πάρει τον Άρνι Χάμερ και να κάνουν νέο χαμό, αυτή τη φορά στην Άγρια Δύση.

Οι φιλοδοξίες της νέας τους ταινίας «The Lone Ranger» με την υπογραφή του Γκορ Βερμπίνσκι, είναι μεγάλες, ειδικά μετά την over budget περιπέτεια που έζησε η Disney

μέχρι να το δει ολοκληρωμένο.

Ο αεικίνητος Τζόνι Ντεπ (στο ρόλο ενός τρελαμένου Ινδιάνου- Λευκό πρόσωπο) και ο όχι και τόσο μοναχικός καουμπόι Άρμι Χάμερ ενώνουν δυνάμεις σε ένα υπερθέαμα δράσης και πυροβολισμών.

Μετά από ένα δυστύχημα με τρένο, ένας πρώην Texas Ranger ξυπνάει μισοπεθαμένος στην έρημο και στην κορυφή ενός μακάβριου τοτέμ. Ο «Τόντο» τον έχει θάψει. Αλλά εκείνος δεν είναι νεκρός. Ο ινδιάνος θα του εξηγήσει τι συνέβη και οι δυο τους θα συνάψουν μία αιρετική για την εποχή, όσο και ιερή, συμμαχία εκδίκησης: «If I ride with you, I will ride for justice», λέει το λευκό πρόσωπο και φοράει την μάσκα που θα τον κάνει ήρωα του Φαρ Ουέστ.

Ο μύθος του «Lone Ranger» αποτελεί κομμάτι της αμερικανικής κουλτούρας και είναι πολύ παλιός – ξεκίνησε στη δεκαετία του ’30 από το αμερικανικό ραδιόφωνο. Η ιστορία θέλει έναν πρώην Texas Ranger, να αυτονομείται και να μάχεται, πλάι στον Ινδιάνο φίλο του «Τόντο», την αδικία στην Αγρια Δύση.

Το «The Lone Ranger» βγαίνει στις αίθουσες του κινηματογράφου στις 4 Ιουλίου.

Δείτε το ολοκαίνουριο trailer του «The Lone Ranger»…

Keywords
Τυχαία Θέματα