O Σεμπαστιάν Λεμπ στο Ράλι Ντακάρ του 2015

Ο Sebastien Loeb ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες ή για να είμαστε περισσότερο ακριβείς για την μεγάλη περιπέτεια του Paris Dakar του 2015.

Φαίνεται πως το PSA Group (ή αν θέλετε η συνεταιριστική εταιρία συναρμολόγησης αυτοκινήτων και δικύκλων της Peugeot

και Citroen), είδε πολύ δημοσιότητα μετά τη συμμετοχή στο Pikes Peak του S. Loeb με το Peugeot 208 και θέλει να στηρίξει τον ήρωά της σε ένα νέο εγχείρημα.

Αυτή τη φορά ο στόχος για τον 39χρονο εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή του WRC είναι δυσκολότερος και πρόκειται για το Rally Dakar του 2015. Τα δημοσιεύματα των Γαλλικών sites λένε πως η PSA έδωσε το πράσινο φως στο project Dakar 2015 και μένει να δούμε αν δίπλα του θα είναι ο Daniel Elena αλλά και αν αυτή τη φορά θα αγωνιστεί με αυτοκίνητο της Citroen.

Πάντως ο ίδιος δεν είχε αποκλείσει στο παρελθόν μία συμμετοχή του στο θρυλικό rally raid:

«Θέλω να αγωνιστώ στο rally Dakar, αλλά σίγουρα όχι με την Severine (τη γυναίκα του) συνοδηγό. Μάλλον θα πρέπει να είναι μαζί μου ο Daniel γιατί πραγματικά εκεί υπάρχει κίνδυνος να καταλήξεις ποιος ξέρει πού. Αν κάνω το Dakar, νομίζω πως δεν θα είναι ένα ιδιωτικό πρόγραμμα, αλλά μία συμμετοχή με την Citroen», δήλωνε πριν από ένα περίπου χρόνο ο S. Loeb.

Αν τελικά ο S. Loeb δηλώσει συμμετοχή στο Dakar τότε θα είναι ο έβδομος από τους οδηγούς του WRC που συμμετέχουν στη δυσκολότερη διοργάνωση των rally raids μαζί με τους C. Sainz, C. McRae, N. Al Attiyah, B. Saby A. Vatanen και J. Kankkunen.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Αναζητήσεις
sebastian leb
Τυχαία Θέματα