O Ολυμπιακός το παλεύει για Φινμπόγκασον – Δεν ικανοποιείται η Χέρενφεϊν

Το σήριαλ με τον Ισλανδό επιθετικό της Χέρενφεϊν και τον Ολυμπιακό συνεχίζεται. Ποια τα δεδομένα για τον πρώτο σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος...

Ο Φινμπόγκασον, εδώ και καιρό, αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τη γραμμή κρούσης των «ερυθρόλευκων». Παρότι στην Ολλανδία ανέφεραν πως η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών είναι προ των πυλών, τελικά τα δεδομένα δεν έχουν διαφοροποιηθεί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», η ολλανδική ομάδα δεν δείχνει ευχαριστημένη ούτε με τα 6 εκατομμύρια ευρώ που προτίθεται να δαπανήσει ο Ολυμπιακός. Η Χέρενφεϊν θέλει να πουλήσει τον παίκτη 8 εκατομμύρια και πάνω. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σκοπό να δώσουν τόσα πολλά και το σίγουρο είναι πως το σήριαλ διαπραγματεύσεων θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα.

Άγιαξ για Πουλίδο

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού επισημαίνουν πως ο διεθνής Μεξικανός, Άλαν Πουλίδο, είναι «κλεισμένος» από τους πρωταθλητές Ελλάδος. Ένα δημοσίευμα από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή βάζει «φωτιά», καθώς αναφέρει πως στο...παιχνίδι έχει μπει κι ο Άγιαξ. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ των Μεξικανών αναφέρει πως οι ιθύνοντες του «Αίαντα» σκοπεύουν να δώσουν και κάποιο χρηματικό ποσό για να τον αποκτήσουν. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός, σύμφωνα με την «Record», πως ο Άγιαξ θέλει να τελειώσει σύντομα με το ζήτημα, πριν αγωνιστεί με την φανέλα του Μεξικό, λόγω το ότι υπάρχει ο κίνδυνος να εμφανιστούν κι άλλοι μνηστήρες για τον επιθετικό της Τίγκρες.

«Τελειώνει» του Ελαμπντελαουί!

Ο Νορβηγός μπακ – χαφ είναι ένα βήμα πριν υπογράψει και γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί η μεταγραφή του και σήμερα, ενώ παράλληλα ο δεξιός μπακ – χαφ θα είναι στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζερ του για να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες και να επέλθει η οριστική συμφωνία, μεταξύ των δύο πλευρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα