Τι θα δούμε στο Μουντιάλ σήμερα: Γερμανία – Πορτογαλία, Ιράν – Νιγηρία, Γκάνα – ΗΠΑ

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Γερμανία και την Πορτογαλία είναι αυτό που δεσπόζει του σημερινού προγράμματος ανάμεσα σε: Ιράν – Νιγηρία και Γκάνα – Αμερική...

Γερμανία – Πορτογαλία

Για πολλούς η Γερμανία είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα πρέπει ωστόσο να το αποδείξει και εντός του αγωνιστικού χώρου απέναντι στην αξιόμαχη Πορτογαλία, η οποία στα φιλικά δεν έδειξε καθόλου καλό πρόσωπο. Βέβαια, στην Πορτογαλία όλοι περιμένουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πάρει την ομάδα από το χέρι και κανείς δεν γνωρίζει κατά πόσο είναι εφικτό ο σούπερ σταρ

της Ρεάλ Μαδρίτης, να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις, καθότι είχε μια δύσκολη και επίπονη χρονιά τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη, με τον Πορτογάλο μέχρι την τελευταία στιγμή να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Η Γερμανία, από την πλευρά της, είναι ομάδα που αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει τρεις φορές δεν σταματάει να αγωνίζεται και να τρέχει.

Ώρα σύσκεψης: 19:00, ΝΕΡΙΤ, Live Koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Αρένα Φοντέ Νόβα, Σαλβαδορ

Αξίζει να το δεις: Γιατί, είναι ευρωπαϊκό ντέρμπι. Η Γερμανία είναι φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και η Πορτογαλία αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν ισχυρό αντίπαλο. Οι βλέψεις της παρέας του Ρονάλντο δεν είναι η κατάκτηση του Μουντιάλ, αλλά σίγουρα θέλουν να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο.

Ιράν – Νιγηρία

Οι Νιγηριανοί μετά την ήττα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης από την Αργεντινή τα ξημερώματα της Κυριακής, ώρα Ελλάδος, έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσουν μικρό προβάδισμα για την δεύτερη θέση που οδηγεί στους «16» της διοργάνωσης. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσουν το Ιράν. Η Νιγηρία, αγωνίστηκε και με την Ελλάδα λίγες μέρες πριν αρχίσει η διοργάνωση σε φιλικό στην Φιλαδέλφεια της Αμερικής. Η δύναμη και η ταχύτητα που τους διακατέχει τους μετατρέπει σε φαβορί για την νίκη, όμως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο, ειδικά μετά τη νίκη της Κόστα Ρίκα, επί της Ουρουγουάης.

Ώρα σύσκεψης: 22:00, ΝΕΡΙΤ, Live Koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Αρένα ντα Μπαϊσάντα, Κοριτίμπα

Αξίζει να το δεις: Περισσότερο για το ποιος θα πάρει το προβάδισμα στον ΣΤ' όμιλο. Καμία από τις δυο ομάδες δεν προτίθεται να παρουσιάσει αξιόλογο θέαμα, όπως ο Μέσι, ο Νεϊμάρ, ή ο Ρονάλντο.

Γκάνα – Η.Π.Α

Οι δύο ομάδες, με μια πρώτη ματιά, δείχνουν «καταδικασμένες» να αποκλειστούν καθώς έχουν την Γερμανία, με την Πορτογαλία μολονότι ακόμα δεν έχουμε δείγμα γραφής από καμία ομάδα. Η Γκάνα και η Αμερική είναι δυο ομάδες πάνω – κάτω ίδιας δυναμικής. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί ο νικητής και ελπίζουν σε ισοπαλία, ή ήττα της Πορτογαλίας στο ντέρμπι με την Γερμανία για να έχουν ελπίδες για πρόκριση.

Ώρα σύσκεψης: 01:00, ΝΕΡΙΤ, Live Koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Αρενα ντας Ντούνας, Νατάλ

Αξίζει να το δεις: Γιατί, είναι δυο ομάδες της ίδιας κατηγορίας, οπότε κατά έναν τρόπο υπάρχει ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Είναι πιθανόν να υπάρξει και ανατροπή στο σκορ. Όλα εξαρτώνται, όμως, από το Γερμανία Πορτογαλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα