Leave Prince Harry alone!

Τα ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία να τον “σταυρώσουν” για τις αταξίες του. Αυτή είναι όμως η δική μου οπτική γωνία απέναντι στα “όργια” του πρίγκιπα.

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Κοίτα να δεις που θα με κάνουν βασιλικό, εκεί που έλεγα να απομακρυνθώ από τις κορόνες και να κάτσω στα αυγά μου. Ο μικρότερος πρίγκιπας της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας έκανε δυο – τρεις – άντε πέντε “πουτανιές” και έγινε χαμός. 

Εντάξει, δεν είναι και για θάνατο. Αρχικά, βέβαια, εκτίμησα τον άγραφο νόμο της Daily Mail, που προτίμησε

να μη χτυπήσει το “στέμμα” και μετά ήρθε η Sun και μου την έσπασε, δημοσιεύοντας αρχικά μία fake αναπαράσταση και μετά τις αυθεντικές φωτογραφίες του… οργίου.

Κακά τα ψέματα, αν μπούμε στη λογική της μέσης Βρετανικής “κωλοπαιδαρίας” θα δούμε πως αυτά τα έχει κάνει ο κάθε εικοσάρης, πάνω στο Μεγάλο Νησί. Ατυχία του που διέρρευσαν, βλακεία του που έμπλεξε με τόσο απελπισμένες Αμερικανίδες και ανίδεους body guardsπου προτίμησαν να χορεύουν μαζί τους, αντί να μαζέψουν τα smart phones, αλλά μέχρι εκεί.

Δηλαδή αν διέρρεαν φωτογραφίες που κάνει sex ή που φαινόταν τελοσπάντων κάτι παραπάνω τι θα έκανε το παλάτι, θα το σκότωνε δια λιθοβολισμού μπροστά στο Big Ben; Και το χειρότερο είναι πως αυτές οι … ότι να’ ναι αντιδράσεις εμφανίστηκαν κυρίως εκτός Βρετανίας. Οξύμωρο ε; Να μη θίγεται ο Βρετανός που το έγινε ρεζίλι ο υποψήφιος Βασιλιάς και να θίγεται ο Έλληνας.

Βέβαια, η παγκόσμια κοινή γνώμη μού φαίνεται πως απλά περίμενε κάτι τέτοιο, ώστε να κανιβαλίσει το ερείπιο της δημόσιας εικόνας του άτακτου πρίγκιπα. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν λίγα χρόνια (ένα δύο θα σε γελάσω φίλε αναγνώστη) διέρρευσε στη Βρετανία μία φωτογραφία του William, ο οποίος έκανε την ανάγκη του, σε δημόσιο χώρο με full frontal ενσταντανέ. Αυτό ήταν λιγότερο ή περισσότερο εξευτελιστικό και δεν άνοιξε μύτη;

Όπως και να χει, βασιλιάδες αυτοί, κοινοί θνητοί εμείς. Ποιος θα κρίνει ποιον, είναι προφανές. Απλά, ας αφήσουμε το παιδί στην ησυχία του.

Αυτά από μένα. (Όχι δεν κλαίω σαν τον Chris Crocker, coolάρετε).

Keywords
Τυχαία Θέματα