«Σιλά»: Η αγάπη θα ξεπεράσει όλα τα εμπόδια;

Η Σιλά είναι αποφασισμένη ό,τι και αν γίνει να μείνει δίπλα στον άντρα που αγαπά, τον Μποράν! Ο Μποράν δε με ξεκάθαρες πράξεις έδειξε ότι έχει τον πρώτο λόγο στη φυλή.

Όλοι είναι σοκαρισμένοι από την απόφαση του Μποράν. Ο Τζιχάν φυσικά δεν κάθεται άπραγος απέναντι σε αυτές τις αποφάσεις και ισχυρίζεται εδαφικές αρπαγές. Ο Μποράν επισκέπτεται το σύζυγο της Αϊσέ και βρίσκει την ίδια χτυπημένη και δεμένη με χειροπέδες. Η Κεβσέρ, που της έλειπε η κόρη της, συναντά κρυφά τη Ναρίν. Το μαθαίνει όμως ο Φιρούζ και αναστατώνεται

τόσο που πέφτει αναίσθητος. Ο Μποράν φέρνει γιατρό. Ο Τζελίλ μιλάει με τους εργάτες στα χωράφια . Η πρόοδος του Τζελίλ «τρελαίνει» τον τζιχάν και αποφασίζει να τον εκφοβίσει! Ο Μποράν ζει τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του, ενώ η ΣΙλά είναι μπερδεμένη! Ο Τζιχάν τιμωρεί τον Τζελίλ και τους άντρες του. Η Μπεντάρ μαζί με τη Ναρίν σοκάρονται όταν τον βλέπουν σε άθλια κατάσταση. Ανάμεσα στη Σιλά και στον Φιρούζ επικρατεί ένταση εξαιτίας του μωρού. Ο Μποράν βρίσκεται στο πλευρό της γυναίακς του. Η Μπερντάρ και ο Τζελίλ έρχονται αντιμέτωποι με την Κεβσέρ και τον Φιρούζ και δημιουργείται ένταση!

Keywords
Τυχαία Θέματα