H Samsung ειρωνεύεται την Apple

Είναι γνωστό ότι οι εταιρίες κολλοσοί Apple και Samsung έχουν ανοίξει πόλεμο εδώ και καιρό.

Αρχικά η Apple είχε κατηγορήσει τη Samsung ότι έχει αντιγράψει βασικά χαρακτηριστικά από το iPhone και το iPad. Το αποτέλεσμα

ήταν μια μεγάλη δικαστική μάχη, που τελείωσε με την Apple νικήτρια και την κορεάτικη εταιρία να πληρώνει αποζημίωση 1.05 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Samsung όμως μάλλον δεν έχει ξεχάσει την ήττα και έτσι λίγες μέρες μετά το λανσάρισμα του νέου iPnone 5, προχώρησε στη δημιουργία διαφημιστική καταχώρησης, όπου τα δυο κινητά (το iPnone 5 και το Galaxy SIII) και τα προσόντα τους αναγράφονται στη σελίδα –με τα προσόντα της Samsung, σε ότι αφορά το βάρος, το μέγεθος της οθόνης και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, να υπερέχουν- ενώ δεσπόζει ο ειρωνικός τίτλος “Δεν χρειάζεται και καμία ευφυΐα”.

Εννοείται ότι σε ελάχιστο χρόνο οι θαυμαστές του iPnone απάντησαν στη διαφημιστική καταχώρηση, αλλάζοντας τον τίτλο (Δεν χρειάζεται και καμία ευφυΐα…να καταλάβεις ποιος είναι ο τραμπούκος ) και γράφοντας δίπλα στα χαρακτηριστικά ότι τα περισσότερα είναι εμπνευσμένα από το iPnone ή σχόλια για κλέψιμο και αντιγραφή.

Δείτε και την καταχώρηση της Samsung, αλλά και την παρωδία της

Keywords
Τυχαία Θέματα