H Aλεσάντρα Αμπρόζιο αποκαλύπτει τα backstage της καυτής φωτογράφισης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο [βίντεο]

H Αλεσάντρα Αμπρόζιο πόζαρε με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο για το εξώφυλλο του περιοδικού GQ Body Issue στο οποίο φορώντας σέξι μπικίνι μας έδειξε τους ονειρεμένους κοιλιακούς της.

Το αστέρι της Victoria’s Secret ήταν κάτι παραπάνω από άνετη στην φωτογράφιση με τον ποδοσφαιριστή και φροντίζει να μας το αποδείξει δημοσιεύοντας παρασκηνιακό υλικό. Η ίδια συμμετείχε σε ένα διασκεδαστικό βίντεο στο οποίο μας ξεναγεί στους χώρους που έγινε η φωτογράφιση και ευτυχώς… έκανε μία στάση στο καμαρίνι του Ρονάλντο!

Η Βραζιλιάνα καλλονή που έφτασε 34 ετών έδειξε στους θαυμαστές της και τον χώρο όπου ήταν όλα τα ρούχα που φόρεσαν από μπικίνι μέχρι άλλα αισθησιακά ρούχα. Στο τέλος, χαμογελά στην κάμερα και βγάζει μία selfie με τον Ρονάλντο.

Στην συνέχεια με την κάμερα κάνει ζουμ στα εσώρουχα του Ρονάλντο (που έχουν την φίρμα του) και η Αμπρόζιο σχολιάζει: «Αυτά είναι τα εσώρουχα που πρέπει να φοράνε όλοι οι άνδρες». Και συνέχισε: «Μπροστά στην κάμερα νιώθω άνετα και φέρομαι φυσιολογικά».

Εμείς, δεν έχουμε κανέναν λόγο να την αμφισβητήσουμε…

The post H Aλεσάντρα Αμπρόζιο αποκαλύπτει τα backstage της καυτής φωτογράφισης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα