Game of Thrones: 10+1 ήρωες σειρών που θα στέκονταν επάξια στο King΄s Landing

Με τον 4ο κύκλο να έχει ξεκινήσει με την ίδια φόρα και να μας έχει προσφέρει πολλά θέματα για συζήτηση σε αυτά τα πρώτα 3 επεισόδια, το Game of Thrones είναι η κότα με τα χρυσά αυγά για το HBO. Επειδή όμως αν το συνεχίσουν έτσι σεναριακά με τους σκοτωμούς, σκεφτήκαμε 10 + 1 ήρωες από άλλα sitcoms και σειρές που θα μπορούσαν να επιβιώσουν στο Γουεστερός.

1. Φράνσις & Κλερ Άντεργουντ: Θα μπορούσαν να είναι η σημερινή εκδοχή της Σέρσεϊ

και του Τζέιμι, απλώς χωρίς το ίδιο αίμα. Έχουν στο αίμα τους την ίντριγκα και συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Θα έπρεπε να είναι όμως και οι δύο, ειδάλλως ο Φρανκ θα βρισκόταν μόνος απέναντι σε όλο το Γουεστέρος. Στον Οίκο των Λάνιστερ θα ήταν φυσικά η θέση τους.

2. Ρος Γκέλερ: Μην σας φαίνεται παράξενη αυτή η επιλογή. Ο Ρος θα ήταν το μυστικό όπλο των Λάνιστερ όταν αποφασίσει η Ντενέρις να σκάσει μύτη με τους δράκους της. Δράκους αυτή; Δεινοσαύρους ο Ρος που μπορεί άνετα να τους υποτάξει με αυτόν τον ήχο.

3. Ράγκναρ Λόθμπροκ: Γιατί είναι ο απεσταλμένος του Όντιν και του Θωρ και κανείς δεν τη βγαίνει στον θεό της αστραπής. Επίσης, είναι πιστός στους ανθρώπους του σε αντίθεση με αυτούς. Και ξέρετε τι λέει το ρητό...«Ο πιστός είναι αυτός που ξέρει πόσους εχθρούς έχει» (ντάξει δεν υπάρχει τέτοιο ρητό το έβγαλα από το μυαλό μου, αλλά you get the point). Ποιος μπορεί άλλωστε να τα βάλει με αυτό το βλέμμα του που αναρωτιέσαι αν σε βλέπει με καλό μάτι ή σε 2'' θα σου καρφώσει το μαχαίρι στην καρωτίδα.

Μαζί του και ο βασιλιάς Έκμπερτ γιατί είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να επιβάλει το δικό του κάνοντας σε να νομίζεις ότι είναι δική σου επιλογή.

4. Άλαν Χάρπερ: Όταν ένας άνθρωπος είναι σαν τις κατσαρίδες, επιβιώνει δηλαδή μετά και από πυρηνική καταστροφή, γιατί καταφέρνει και παρασιτεί, τότε σίγουρα υπάρχει μια θέση για αυτόν στα 7 βασίλεια. Ίσως στο πλάι του Τζόφρι, σαν έμπιστος του.

5. Μακένζι Μακχέιλ: Η υπεύθυνη παραγωγής του News Night 2.0 στο Newsroom πέρασε 4 χρόνια στη Μέση Ανατολή και άκουγε βόμβες να σκάνε δίπλα της, έβλεπε ανθρώπους να διαμελίζονται. Δεν θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα στο King's Landing; Για την ακρίβεια θα μπορούσε να είναι στην θέση της Αρία. Η μοναδική επιζώσα Σταρκ.

6. Η τετράδα του Big Bang Theory: Οι τύποι ξέρουν απ΄έξω όλες τις στρατηγικές έχουν πολεμήσει εικονικά με τους πάντες. Ναι, σίγουρα αν τους έβαζες στο πεδίο μάχης θα ήταν οι πρώτοι πεσόντες, αλλά βάλε τους στον Οίκο των Μπαράθεον ή των Γκρεϊτζόι στο θρόνο και θα δεις πως μπορούν να σου πάρουν μια μάχη.

7. Δρ. Χάους: Γιατί ο τρόπος που σου απευθύνεται και σε κάνει να μοιάζεις σαν σκουπίδι, αλλά το κάνει καλοπροαίρετα μας θυμίζει έντονα τον Τάιγουιν Λάνιστερ.

8. Μπάρνι Στίνσον: Δεν χρειάζονται και πολλά να πεις για τον Μπάρνι. Αρκεί αυτό --------->

9. Ντον Ντρέιπερ: Θα τον θέλαμε άγρια στο πλευρό του Τζον Σνόου στο τείχος την ώρα που θα έρθουν ο Μανς Ράιντερ και τα τέρατα του, να έχουν μείνει οι δυο τους στο τέλος και να παλεύουν πλάτη με πλάτη.

10. Ράστι Κολ-Μάρτιν Χαρτ: Επίσης, αυτοί πάνε ντουέτο γιατί η αύρα τους και η μαγκιά τους είναι ένα πιο savage ντουέτο από την Άρια με τον Σάντορ «The Hound» Κλιγκέιν.

Bonus: Με τέτοιο γυμνό και όργιο που πέφτει εσχάτως στη σειρά υπάρχει ένας που θα ταίριαζε ταμάμ...Τζόι Τριμπιάνι ladies and gentlemen, ως άλλος πρίγκιπας Όμπεριν, μόνο που αυτός θα πηγαίνει μόνο με γυναίκες. Και φυσικά θα φάει τα πάντα!

Εσείς ποιον θα επιλέγατε;

Keywords
Τυχαία Θέματα