Eλέφαντας δραπέτευσε από τσίρκο και ποδοπάτησε συνταξιούχο!

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας 84χρονος στη Γαλλία που ενώ έπαιζε «μπούλες» με άλλους συγχωριανούς του στην πλατεία του χωριού, είδε έναν εξαγριωμένο ελέφαντα να ορμά κατά πάνω του.

Η βάρους δύο τόνων «Τάνια» ποδοπάτησε τον συνταξιούχο τη στιγμή που δραπέτευε από το τσίρκο του Λιζί σουρ Ουρκ, 50 χλμ έξω από το Παρίσι, όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο και τοπικά ΜΜΕ.

Το απόγευμα της Κυριακής

και μετά την εμφάνισή της, οδηγήθηκε και πάλι στον περιφραγμένο χώρο όπου ζει, όταν για αδιευκρίνιστη αιτία εξαγριώθηκε.

Το γιγάντιο θηλαστικό έριξε πάνω στην εσωτερική περίφραξη ένα κάλυμμα από μουσαμά που βρισκόταν δίπλα, έπεσε πάνω της και την έριξε, για να σπάσει στη συνέχεια και την εξωτερική περίφραξη από τροχόσπιτα και τρέιλερ και να φύγει ανεξέλεγκτο, όπως έγραψε η τοπική La Marne,

Λίγο παρακάτω, στην πλατεία του χωριού έγινε και το κακό, καθώς στο διάβα του βρέθηκε παρέα ηλικιωμένων που έπαιζε το παραδοσιακό παιχνίδι με τις μπάλες.

Ο άτυχος 84χρονος χτυπήθηκε από την αλυσίδα του ζώου και τον πάσαλο που έσερνε, ενώ κατά πολλούς επίσης ποδοπατήθηκε. Με σπασμένα πολλά πλευρά και ένα πόδι, εξέπνευσε σε νοσοκομείο το ίδιο βράδυ

Keywords
Τυχαία Θέματα