Eκδίκηση ή τελικός ξανά; – Τα ζευγάρια των ημιτελικών σε Champions League-Europa

Από τη στιγμή που έγιναν γνωστές οι ομάδες που προκρίθηκαν στα ημιτελικά των δύο διοργανώσεων ήταν δεδομένο ότι οποιοδήποτε αποτέλεσμα και να είχε η κλήρωση θα απολαμβάναμε σκληρές μάχες, κόντρες σπουδαίων παιχτών και υψηλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Και αυτό επιβεβαιώθηκε με ένα ζευγάρι που θα θέλαμε να συναντιόταν στον τελικό.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες σε φάση ημιτελικών με διάλειμμα ενός έτους, αφού το 2012 είχαν ξανατεθεί αντίπαλες με τη Μπάγερν να παίρνει την πρόκριση στον τελικό μέσα στην έδρα της Ρεάλ. Άραγε θα επαναληφθεί το σκηνικό,

θα πάει δηλαδή η Μπάγερν για 3η συνεχόμενη φορά στον τελικό, ή οι Μερένχες θα πάρουν εκδίκηση;

Το έτερο ζευγάρι είναι η Τσέλσι του αλαζόνα Μουρίνιο και η εντυπωσιακή Ατλέτικο του «Τσόλο» Σιμεόνε, που έχει τρελάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη και έχει κερδίσει την συμπάθεια και συμπαράσταση όλων, σε μια μάχη των πάγκων που σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ποιος θα τα καταφέρει μέχρι το Ντα Λουζ;

Europa League

Ο πρόωρος τελικός δεν έλειψε και από τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, με τη Γιουβέντους να βρίσκεται όλο και πιο κοντά σε έναν ευρωπαϊκό τελικό μετά από 11 χρόνια και την αήττητη από το Νοέμβριο Μπενφίκα να θέλει να ρεφάρει για όλα όσα της συνέβησαν την περσινή σεζόν, που έχασε τα πάντα σε καθυστερήσεις ή παράταση.

Μαζί τους, για μια θέση στο Γιουβέντους Αρίνα, όπου θα γίνει ο τελικός, θα μονομαχήσουν η Σεβίλλη με τη Βαλένθια, σε έναν ισπανικό εμφύλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα