«Effect – Τομογραφία του έρωτα» και στην Αθήνα!

Το έργο της Λούσι Πρεμπλ, που παρουσιάζεται αυτή την περίοδο στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, θα μεταφερθεί στο Σύγχρονο Θέατρο. Μία από τις παραγωγές της φετινής θεατρικής σεζόν του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Πάτρας ετοιμάζεται για το ανέβασμά της σε αθηναϊκή σκηνή. Ο λόγος για το έργο της Λούσι Πρεμπλ, «Effect -Τομογραφία του έρωτα», που παρουσιάζεται αυτή την περίοδο σε πανελλήνια πρώτη και σε μετάφραση-σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, στο Θέατρο Απόλλων.

Όπως έγινε γνωστό, μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεών του στις 8 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, θα μεταφερθεί από 13 Φεβρουαρίου στο Σύγχρονο Θέατρο της Αθήνας με το ίδιο καστ (Αντώνης Καρυστινός, Άννα Μάσχα, Καλλιόπη Παναγιωτίδου, Μάνος Στεφανάκης). Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για το τρίτο πολύπρακτο θεατρικό της βρετανίδας συγγραφέως, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου το Νοέμβριο του 2012 και τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερου έργου από τον Κύκλο Θεατρικών Κριτικών.

Η ιστορία του συγκινητικού, χιουμοριστικού και απρόσμενα ανθρώπινου επιστημονικού θρίλερ περιστρέφεται γύρω από δύο νέους, που συμφωνούν να γίνουν πειραματόζωα στα χέρια δύο γιατρών για τη δοκιμή ενός νέου φαρμάκου. Όταν ξαφνικά η δοκιμή τινάζεται στον αέρα, οι γιατροί αναγκάζονται να αναθεωρήσουν τα όρια ανάμεσα στην τρέλα και την υγεία, τον άνθρωπο και τη χημεία, τον έρωτα και την αγάπη.

The post «Effect – Τομογραφία του έρωτα» και στην Αθήνα! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews