Γερμανός φωτορεπόρτερ μάς αηδιάζει με τα σχόλιά του για τα προσφυγόπουλα στην Ειδομένη

11:20 3/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Με ένα επιεικώς απαράδεκτο tweet καλημέρισε τους followers του ένας Γερμανός φωτορεπόρτερ, ο οποίος βρίσκεται στην Ειδομένη.

Αγνοώντας τη σωματική και ψυχική ταλαιπωρία που περνούν καθημερινά 10.000 πρόσφυγες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη, ο Γερμανός Φίλιπ Μπρόι όχι μόνο δεν θλίβεται με τη δραματική κατάσταση, αλλά φαίνεται να ενοχλείται από τους ίδιους. Ο ίδιος ανέβασε στο Twitter δύο

μηνύματα με παρατηρήσεις προς τους πρόσφυγες.

«Καλημέρα από την Ειδομένη. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από ένα σωρό παιδία να φωνάζουν δυνατά στις 7 το πρωί. Ούτε καν το κρύο», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο Γερμανός φωτορεπόρτερ.

Good morning from #idomeni. There is nothing more annoying than a bunch of kids screaming at full volume at 7AM. Not even the cold.

— Philipp Breu (@philippbreu) March 3, 2016

Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε… παρατηρήσει και τον βήχα των προσφύγων και των μεταναστών, τον οποίο ακούει πριν κοιμηθεί αλλά και νωρίς το πρωί.

«Πολλοί άνθρωποι στην Ειδομένη είναι άρρωστοι και έχουν βήχα. Το ακούς εύκολα αργά τη νύχτα πριν τον ύπνο ή νωρίς το πρωί».

Many people in #Idomeni are sick and have a cough. You can easily hear it late at night before sleeping or early in the morning. #refugeesgr

— Philipp Breu (@philippbreu) March 2, 2016

The post Γερμανός φωτορεπόρτερ μάς αηδιάζει με τα σχόλιά του για τα προσφυγόπουλα στην Ειδομένη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα