Bruce VS Willis εν έτει 2042… (vid)

Το «Looper» είναι μια ταινία με αδίστακτους γκάνγκστερ από το μέλλον. Με δολοφόνους που κυνηγούν τον εαυτό τους. Με τον Bruce Willis. Και αυτό αρκεί.  

Πέτα στο κινηματογραφικό μπλέντερ λίγη χολιγουντιανή επιστημονική φαντασία, λίγο αντρικό στυλ α λα “Mad Men”, μια τζούρα αδίστακτους γκάνγκστερ, ένα δολοφόνο με συνείδηση ότι δεν έχει συνείδηση και το διαχρονικά πιο cool βλέμμα

του Χόλιγουντ και έχεις το “Looper”.

Ένα sci-fi θρίλερ δια χειρός Rian Johnson, στο οποίο οι Bruce Willis και Joseph Gordon-Levitt μοιράζονται τον πρωταγωνιστικό ρόλο και λέμε μοιράζονται για τον απλούστατο λόγο ότι υποδύονται το ίδιο πρόσωπο. Υπάρχει και καλύτερο: Κυνηγιούνται κιόλας, επιβεβαιώνοντας όσους πιστεύουν ότι ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εαυτός μας.

Ας ξεκαθαρίσουμε, κάπως, τα πράγματα. Ο Joe (Joseph Gordon-Levitt) είναι επαγγελματίας δολοφόνος και ζει στο –όχι και τόσο μακρινό- 2042. Συνεργάζεται με μια συμμορία γκάνγκστερ οι οποίοι ξέρουν να κάνουν καλά δύο πράγματα: να ντύνονται με στυλ και να σκοτώνουν χωρίς στυλ. Εξ ου και αναθέτουν στον Joe να κάνει την βρώμικη δουλειά κάπως πιο αθόρυβα. Ποιο είναι τώρα το twistστην ιστορία; Ότι τα θύματα έρχονται από το μέλλον.

Μέχρι που ένα βαρύ και ασήκωτο πρωινό ο Joe αντικρίζει στο πρόσωπο του επόμενου θύματός του τον ίδιο του τον εαυτό. Μόνο κομματάκι μεγαλύτερο και με τη φάτσα του Bruce Willis. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης…

Διαβάστε ακόμα:

* Ο Σκοτεινός Ιππότης επιστρέφει

* Βωβό, τρελό & “Back to the future”

* Νέος James Bond, νέες φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα