Al Bacio Wine: Κρασί, φαΐ κι ο κύριος με τα σου στο Κολωνάκι

Αν κάποιο δειλινό καταφέρεις να χαθείς στο Κολωνάκι και δεν ξέρεις πως να βγεις άσε την οσμή να σε παρασύρει και να σε φέρει στο κατώφλι του Al Bacio Wine, το οποίο αν και είναι master στο κρασί, λέγεται ότι φτιάχνει από τα καλύτερα σου της Αθήνας.

Το πρώην La Tasse στη Μηλιώνη μεταμορφώθηκε σε Al Bacio Wine και προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία στους γνώστες της ιταλικής και ελληνικής

οινοποιίας.

Αν και wine restaurant μπορείς να περάσεις χαλαρά όλη σου τη μέρα εκεί, ξεκινώντας με έναν αρωματικό καφέ από τις εκλεκτές ποικιλίες που διαθέτει. Στη συνέχεια, μπορείς να το επιλέξεις στο lunchbreak ή για επαγγελματικό δείπνο ή απλώς για ένα σνακ με κάποιον φίλο. Τέλος και κυριότερον, εδώ θα συνδυάσεις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις με κρασί ιταλικής, ελληνικής και όχι μόνο παραγωγής.

Την κουζίνα επιμελείται ο chef Αντώνης Πολυκανδριώτης, ενώ ο κατάλογος Ελληνικών, Ιταλικών και Ισπανικών κρασιών έχει στηθεί ειδικά για το Al Bacio Wine από το γνωστό sommelier Νίκος Λουκάκης. Πρόκειται για μια από τις πιο ενημερωμένες και διαρκώς ανανεούμενες κάβες, με μια λίστα 30 ετικετών κρασιού και άλλων 12 αποκλειστικά για ποτήρι που συνοδεύονται με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις.

Η αποθέωση της βραδιάς έρχεται με τα γλυκά της Γκόρνταινας, όπως η πάβλοβα με ζουμερά φρούτα ή τα σου με το greecedailysecret.com να αναφέρει πως τα λούζει στη σοκολάτα και πως πρόκειται για τα καλύτερα σου του κέντρου, ου μην και των νοτίων προαστίων, καθώς έχει και «αδερφάκι» στη Βουλιαγμένης, το Al Bacio σκέτο.1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Info: Μηλιώνη 8, Κολωνάκι, 21 0361 3829

Keywords
Τυχαία Θέματα