Νέα spinoff σειρά του Supernatural

Εξελίξεις αναμένονται στην σειρά Supernatural καθώς οι παραγωγοί σχεδιάζουν ένα spinoff το οποίο αναμένεται να προβληθεί φέτος και σαν αφετηρία θα είναι το 20ο επεισόδιο της ένατης σεζόν.

Την ανακοίνωση έκανε πρώτος ο πρόεδρος των κριτικών της αμερικανικής τηλεόρασης, Μαρκ Πεντόλοβιτς που διευκρίνισε ότι τα γυρίσματα του spinoff θα γίνουν στο Σικάγο και θα ξεκινήσει από την ένατη σεζόν.

Οι παραγωγοί της σειράς, Τζέρεμι Κάρβερ και Ρόμπερτ Σίνγκερ μίλησαν στο Entertainment Weekly και ανακοίνωσαν ότι

το spinoff θα έχει σαν αφετηρία το 20ο επεισόδιο της ένατης σεζόν. Ο Κάρβερ ανέφερε ότι η παραγωγή θα εστιάσει «στην ανακάλυψη της σύγκρουσης μεταξύ ανθρώπινων χαρακτήρων και τεράτων» και «οι βασικοί χαρακτήρες θα είναι και άνθρωποι και τέρατα». Το spinoff θα περιλαμβάνει «οικογένειες κυνηγών και τεράτων» συμπλήρωσε ο Σίνγκερ και διευκρίνισε ότι θα είναι «πολλά περισσότερα από μία απλή συνέχεια του Supernatural».

Οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές, Τζάρετ Πανταλέκι και Τζένσεν Άκλς θα είναι στο spinoff παρά τις αρχικές αναφορές που έκαναν λόγο για απουσία τους. «Τα περισσότερα spinoff έχουν σαν πηγή έμπνευσης τους βασικούς χαρακτήρες και βασισμένα σε αυτούς δημιουργείται κάτι καινούριο. Ο Τζάρετ και ο Τζένσεν θα είναι στην παραγωγή αλλά θα υπάρξουν τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες» είπε ο Ρόμπερτ Σίνγκερ βάζοντας τέλος στην αγωνία πολλών θαυμαστών της σειράς.

Το Supernatural είναι μία από τις μακροβιότερες σειρές του CW και ο Πεντόλοβιτς είπε ότι βλέπει να συνεχίζεται για δέκατη σεζόν και ακόμα παραπέρα. «Θα ήθελα πάρα πολύ το Supernatural να συνεχίσει για όσο μπορεί και να μας δείχνει σπουδαίες ιστορίες» είπε ο πρόεδρος των κριτικών που απ' ότι φαίνεται είναι μεγάλος θαυμαστής της σειράς. Επίσης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας και πληροφορίες για τους νέους χαρακτήρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα