5 «ντρίμπλες» μιλώντας για σεξ, για να τη ρίξεις στο κρεβάτι!

Η συζήτηση με μια γυναίκα  είναι, στην ουσία, το τελευταίο σκαλοπάτι πριν από το να κάνεις σεξ μαζί της. Το θέμα είναι να μην τη φρικάρεις… Γιατί δεν απέχεις και πολύ, από το να γίνεις Τοτσέ και να χάσεις το τετ α τετ!

Διάβασε τις 5 ντρίμπλες που μπορείς να κάνεις στην τύπισσα σε συζήτηση γύρω από το σεξ για να την έχεις στο τέλος της βραδιάς στο κρεβάτι σου!

5. Με φωνή… “Γιατρός του έρωτα”

Δεν μπορείς να μιλάς για σεξ σαν να είσαι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και περιγράφεις αγώνα της Μπαρτσελόνα. Πρέπει να μιλάς αργά, ο τόνος της φωνής να γίνεται βαθύτερος και πάντα να κοιτάζεις στα μάτια. Αυτά που… υπονοούνται είναι και τα πιο γαργαλιστικά!

4. Το τρικ της… αποπλάνησης

Εσύ είσαι ο κυνηγός, καμία αντίρρηση, αλλά μερικές φορές καλό είναι να κάνεις και “παιχνιδάκια”. Ένα από αυτά είναι να την… “κατηγορήσεις” πως αυτή προσπαθεί να σε αποπλανήσει! Για παράδειγμα, μπορεί να σου μιλά με ενθουσιασμό για τη νέα της εσπρεσιέρα και πως κάποια στιγμή θα σου κάνει έναν σπιτικό καπουτσίνο και εσύ απλά να της πεις “θέλεις να με πας σπίτι σου τόσο σύντομα; Δεν εκπλήσσομαι!”. Οι γυναίκες λατρεύουν τέτοια παιχνιδάκια. Παίξε τα, μην κωλώνεις!

3. “Και πώς θα μου το ξεπληρώσεις”;

“Όταν μια γυναίκα σου κάνει μια χάρη και ρίξει στο τραπέζι το θέμα της αποπληρωμής, σου έχει κάνει μια ωραία πάσα για να απαντήσεις, όχι απλά με σεξουαλικά υπονοούμενα. “Μπορούμε να τα βρούμε αλλιώς” ή “κάτι έχω στο μυαλό μου για το πως θα σου το ξεπληρώσω”, είναι κάποιες από τις ατάκες – ξεκίνημα μιας πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης που μπορεί να καταλήξει στο σεξ.

2. Άγγιξέ την!

Μίλησέ της για μια σεξουαλική σου εμπειρία, μια ιστορία την οποία έχεις διηγηθεί πολλές φορές και μπορείς να προσθέσεις άνετα άφθονη “σάλτσα”! Μπορεί να είναι ακόμη και για την πρώτη σου φορά. Μίλησέ της με σοκαριστικές λεπτομέρειες που ηδονίζουν και κάθε τόσο προσπάθησε να υπάρχει μια επαφή, κατά προτίμηση στον καρπό του χεριού της, για να μην παρεξηγηθείς! Βρίσκεσαι ένα βήμα πριν το γκολ!

1. Ακατάλληλη σκηνή

Η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις την κίνησή σου είναι λίγο πριν τον… αποχωρισμό! Και πίστεψέ με, όσο πιο κινηματογραφικά το κάνεις, τόσο πιο πολύ θα της αρέσει. Άρπαξέ την και φίλησέ την παθιασμένα. Είσαι ο κυνηγός, είσαι το ακαταμάχητο αρσενικό, άσε την αυτοπεποίθηση να πλημμυρίσει το κορμί σου και κάνε την να νιώσει μοναδική.

Keywords
Τυχαία Θέματα