Ξέρετε πως υπάρχει ένας ανώδυνος τρόπος για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα;

Ήμουν πάντα άνθρωπος της αποταμίευσης, χωρίς να τα έχω καταφέρει εντυπωσιακά. Υπάρχει όμως στο νου μου γνωρίζοντας πως πάντα υπάρχει περιθώριο για οικονομία, για άλλους σε μεγαλύτερο βαθμό και για άλλους σε μικρότερο. Μόνο ανέφικτο πάντως δεν είναι να εξοικονομεί κανείς κάποια χρήματα, που σε κάποια κομβική φάση της ζωής του, θα του φανούν χρήσιμα και θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα σπουδαία όνειρά του.

Η φιλοσοφία του «επενδύω σήμερα για το αύριο» με βρίσκει απόλυτα ταυτισμένη και έτσι έψαχνα μια φόρμουλα να το πετύχω. Βρήκα τον τρόπο πρόσφατα, όταν επισκέφθηκα ένα κατάστημα της Τράπεζας

Πειραιώς για να ενεργοποιήσω το winbank στο λογαριασμό μου. Μιλώντας με την εξυπηρετικότατη εκπρόσωπο της Τράπεζας, δεν άργησα να διαπιστώσω πως υπάρχει ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα που ότι ακριβώς έψαχνα.

Πρόκειται για το Ασφαλιστικό Πρόγραμμα SmartPlan με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη, με συστηματικές καταβολές ανάλογα με τον τρόπο που σας ταιριάζει για την κάλυψη των μελλοντικών σας αναγκών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα μηχανισμό κατοχύρωσης τυχόν κερδών του προσωπικού σας λογαριασμού, ανεξάρτητα με την απόδοσή του στα επόμενα έτη. Το Εγγυημένο Κεφάλαιο Λήξης μπορεί να περιλαμβάνει ένα επιπλέον ποσό, Προϊόν Απόδοσης, πέραν του συνόλου των ασφαλίστρων που έχετε καταβάλει.

Επέλεξα λοιπόν να ξεκινήσω, με μια μηνιαία δόση που ήταν διαχειρίσιμη και δεν θα με πίεζε. Επί της ουσίας, αποφάσισε να βάζω με ασφάλεια κάποια χρήματα στην άκρη κι όταν υπάρξει ανάγκη ή επιθυμία για να εκπληρώσω μερικά πιο τολμηρά όνειρα, τα χρήματά μου θα είναι εκεί και θα με περιμένουν.

Keywords
Αναζητήσεις
smart plan πειραιως, ασφαλιστικό πρόγραμμα smartplan αξιολόγηση
Τυχαία Θέματα