Βγείτε στην παραλία με αυτοπεποίθηση

Πείτε ναι στην κυτταρίτιδα!

Η αλήθεια είναι πώς στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μάρτιου, οι περισσότερες γυναίκες αρχίζουν να αγχώνονται για την εμφάνιση τους στην παραλία. Αλλάζουν τις διατροφικές τους συνήθειες, αυξάνουν τις ώρες του γυμναστηρίου, κάνουν έρευνα αγοράς για τον καλύτερο διατροφολόγο και γενικότερα αναζητούν κάθε μέσο, που θα τους εξασφαλίσει μια σέξι και καλλίγραμμη σιλουέτα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν υπάρχει αψεγάδιαστη γυναικά. Όλες λίγο πολύ έχουν κυτταρίτιδα, είτε ζυγίζουν 40 κιλά είτε

όχι. Αν δεν έχουν κυτταρίτιδα, θα έχουν επιδερμική χαλάρωση. Κι αν πάλι δεν έχουν επιδερμική χαλάρωση, θα έχουν ραγάδες. Σωτηρία, δεν υπάρχει. Τι να κάνουμε τώρα; Αφού, οι γιαγιάδες μας κυνηγούσαν με το φαγητό και όχι με το «πράσινο τσάι» που διώχνει τις τοξίνες.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις, που συναντάς στην παραλία κάποια νέα κορίτσια, με αψεγάδιαστη επιδερμίδα και εκπληκτική σιλουέτα. Πριν βγει από μέσα σας, η «τρελό επιστήμονας» από τη Ν.Α.S.A, που θέλει να τις απαγάγει, να τις κλείσει σε ένα εργαστήριο και να ψάξει να βρει τι έχουν στο DNA τους και είναι έτσι, πάρτε μια βαθιά ανάσα και ηρεμήστε.

Προσπαθήστε να αγνοήσετε την ύπαρξή τους. Αν δεν τα καταφέρετε, ρωτήστε λοιπόν μία από το «εκνευριστικού» αυτό είδος , πώς τα έχει καταφέρει. Γυμναστική, αυστηρή διατροφή, θυσίες, δεν ξέρουν τι σημαίνει πατάτα τηγανιτή, παγωτό, fast food κτλ Ναι, το μυστικό το ξέρετε και εσείς. Αλλά, γιατί δεν το ακολουθείτε; Γιατί ενώ ξέρουμε πως μπορεί να αποκτήσει κανείς μια υπέροχη σιλουέτα, όλο το χειμώνα κάνει ακριβώς τα αντίθετα πράγματα; Χαλαρώνει,βλέποντας ταινία και τρώγοντας chips.

Η απάντηση είναι απλή, «Μια ζωή την έχουμε». Έχετε επιλέξει, να ζείτε μια φυσιολογική ζωή, χωρίς να στερείστε τις μικρές απολαύσεις και να ξεφεύγετε από ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Το οποίο δεν σας εξασφαλίζει σιλουέτα μοντέλου, αλλά διασφαλίζει την υγεία σας. Σε συνδυασμό, με την άσκηση συμμαχούν για να έχετε ποιότητα στη ζωή σας. Οι υπερβολές και στις δύο πλευρές δημιουργούν μόνο προβλήματα, είτε πρόκειται για την ασιτία και είτε για την παχυσαρκία.

Η λύση βρίσκεται κάπου στη μέση. Πιστέψτε στον εαυτό σας και αγαπήστε τον, όπως είναι. Ναι, στη κυτταρίτιδα λοιπόν. Χαρείτε τον ήλιο και το καλοκαίρι χωρίς τύψεις, χωρίς γκρίνιες και φυσικά χωρίς να παραπονιέστε στον σύντροφό σας για το «πόσο χοντρή είστε φέτος».

Κάντε likeστη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Βγείτε στην παραλία με αυτοπεποίθηση appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα