Τζένη Μπαλατσινού: μια συνέντευξη εφ” όλης της ύλης λίγο πριν την πρεμιέρα του Jenny Jenny

Λίγες μέρες πριν τη πρεμιέρα της εκπομπής «Jenny Jenny» που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:00-14:00 από το Mega, η παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και μίλησε για όλα.

Φαίνεσαι πολύ χαρούμενη και ανανεωμένη.

Είμαι καλά, μου αρέσει πολύ η εκπομπή Jenny Jenny που ετοιμάζω και έχω ηρεμία στη ζωή μου. Έχω ισορροπήσει τα πράγματα, τα έχω βάλει σε μια ωραία σειρά. Θεωρώ πως τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ δημιουργικά επαγγεματικά. Αυτή τη στιγμή δουλεύω

πολύ, αλλά ο τίτλος «μαμά» υπάρχει πάντα.

Η εκπομπή σου Jenny Jenny θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο 12:00-14:00 από το Mega. Πότε γεννήθηκε η ιδέα;

Είναι ένα concept που είχα χαρτογραφήσει πριν ενάμιση χρόνο, μόλις τελείωσε το Πρωινό mou. Στη συνέχεια πήρε την τελική του μορφή, και το Mega έδωσε το ok ώστε να το υλοποιήσουμε. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Foss, που κινείται στον χώρο της διαφήμισης. Η ποιότητα και η εικόνα είναι εξαιρετικές, αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια που δουλεύω μαζί τους και είμαι μέλος της ομάδας 100%. Είναι η πρώτη φορά στην τηλεόραση που βρίσκομαι στην αρχή ενός νέου project, και έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Η δουλειά είναι ομαδική. Δεν λέω το κλασικό «είμαστε μια ομάδα, μία παρέα». Είναι όντως ομαδική. Επεξεργαζόμαστε τα θέματα μαζί, αποφασίζουμε και τα διεκπεραιώνουμε. Έχουμε όλοι διάθεση να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Δεν θα έχει ομοιότητες με το Joy που παρουσίαζες;

Όχι. Εμείς δεν το αντιμετωπίζουμε σαν μία ακόμη τηλεοπτική μας παρουσία, αλλά ως μία καθολική δουλειά που μας ενδιαφέρει πολύ. Καθένας εμφανίζεται όπως ακριβώς είναι στη ζωή του. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Έλενα Παπασταύρου, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Αμαλία Κυπαρίσση και ο Νίκος Τσούλης, ο μάγειράς μας, είναι στην εκπομπή όπως στη ζωή τους.

Νιώθεις πιο ώριμη τηλεοπτικά;

Πολύ. Νιώθω μεγάλη σιγουριά, ίσως γιατί τη «γέννησα» αυτή την εκπομπή και τώρα αρχίζουμε και τη μεγαλώνουμε όλοι μαζί.

Είναι η πρώτη φορά, έπειτα από συνεχείς συνεργασίες με το Πέτρο Κωστόπουλο, που αναλαμβάνεις μια εκπομπή μόνη σου. Είναι ένα προσωπικό σου στοίχημα;

Δεν έχω αρχηγική διάθεση. Ποτέ δεν είχα. Με ενδιαφέρει πολύ που είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος. Τώρα, αν βγαίνω περισσότερο μπροστά, είναι μια άλλη ιστορία. Ό,τι κάνω είναι προσωπικό στοίχημα, αλλά όχι με ανταγωνιστική διάθεση. Αν έχεις καλή παραγωγή και οι άνθρωποι συντονίζονται, μπορεί να βγει κάτι καλό, χωρίς να έχεις κάνει κάποια καινοτομία. Στην τηλεόραση δεν υπάρχει καινοτομία. Εγώ πιστεύω πολύ στην εικόνα. Επειδή η πληροφόρηση είναι πολύ γρήγορη στις ζωές μας, κυρίαρχο σημείο είναι η εικόνα. Αν έχεις και θεματολογία να τη στηρίξεις, έχει ένα καλό αποτέλεσμα.

Τι μαθήματα πήρες από τις προηγούμενες τηλεοπτικές εμπειρίες σου;

Την τηλεόραση ποτέ δεν την είδα ως επάγγελμα που μέσα από αυτό θα καταξιωθώ. Πριν παντρευτώ, έκανα τρία χρόνια τηλεόραση. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου τουρίστα στη τηλεόραση. Είναι ένα Μέσο που δεν μπορείς να πάρεις πολύ σοβαρά. Σίγουρα κάποιοι βιοπορίζονται από αυτό για χρόνια, αλλά είναι το χωνί που, αν μπεις μέσα κρύβει παγίδες. Πάντα το έβλεπα από απόσταση. Ερχόμενη από το Next top model, το Dancing on ice και το Πρωινό mou είδα στοιχεία που μου άρεσαν και θα ήθελα να κάνω με διαφορετικό τρόπο.

Θέλει γερό στομάχι;

Εμένα ο κόσμος μου δεν είναι η τηλεόραση. Δεν κάνω παρέα με ανθρώπους που είναι στην τηλεόραση. Κι όταν έκανα μόντελινγκ, δεν έκανα παρέα με ανθρώπους του χώρου. Σε κάθε δουλειά, στο τέλος της ημέρας πρέπει να είσαι σε έναν δικό σου μικρόκοσμο, να ξεσκάς. Θα ήταν πολύ κουραστικό να ήμουν συνέχεια με ανθρώπους της τηλεόρασης και να μιλάω γι” αυτήν. Είναι μια δουλειά. Με παραξενεύει που βλέπω ο ένας να βγάζει το μάτι του άλλου στην απέναντι εκπομπή. Στην ουσία βγάζει το δικό του μάτι. Ακούω συνέχεια να λένε «αυτός μου άρεσε, αυτός όχι, αυτός δεν ειναι καλός». Εντάξει, λίγο ηρεμία.

Την ίδια ώρα το Σαββατοκύριακο θα εμφανίζονται απένταντι η Μαρία Μπεκατώρου και ο Νίκος Μουτσινάς στον ANT1, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Alpha, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στο Epsilon Tv. Σε φοβίζουν ο ανταγωνισμός και η κριτική;

Είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχουν τρεις εκπομπές απέναντι μας. Για το Mega είναι η πρώτη φορά που υπάρχει εκπομπή σε αυτή τη ζώνη. Είναι πολύ τολμηρό που τα ελάχιστα χρήματα που διατίθενται αυτή τη στιγμή, τα κανάλια δημιουργούν μια νέα ζώνη. Όσο για την κριτική, τι να φοβηθώ; Έχω σκληραγωγηθεί στην κριτική τόσα χρόνια. Ο κόσμος είναι αυτός που σε αγκαλιάζει και σε πάει παραπέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα