Το μικρό τσαντάκι

Όσο πιο μικρό, τόσο πιο στιλάτο.

Πολλές φορές ένα πολύ μικρό τσαντάκι δεν μπορεί να μας χαρίσει χώρο για να βάλουμε πράγματα παρά μόνο τα απαραίτητα, μπορεί όμως να μας χαρίσει στιλ και χαριτωμένη διάθεση στις εμφανίσεις μας, κυρίως στις βραδινές. Δεν χρειάζεται βέβαια να το αποκλείσετε από τις χαλαρές καθημερινές βόλτες σας όταν απλά θέλετε να πάρετε μαζί το κινητό, τα λεφτά και τα κλειδιά σας! Κι επειδή είναι μικρό, το ζωηρό χρώμα ή οι μεταλλικές λεπτομέρειες στην αλυσίδα αποτελούν δυνατές προτάσεις ακόμη και για τις πιο διστακτικές καθώς μπορούν να βάλουν τη μοδάτη στιλιστική πινελιά

που χρειάζεται το ντύσιμό σας ειδικά αν είναι σκουρόχρωμο. Χωρίς να δημιουργήσει έντονο στιλιστικό αποτέλεσμα, θα δώσει κομψότητα και στιλ και όσο χρώμα είναι απαραίτητο στο look σας.

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κρατήστε το μαζί με την μεγάλη day bag για να βρίσκετε πιο εύκολα τα πράγματα που χρησιμοποιείτε συνέχεια.

Επειδή είναι μικρό το ζωηρό χρώμα μπορείτε να το κρατήσετε ακόμη και οι πιο διστακτικές.

Τα funky πουά prints βάζουν μία δυνατή στιλιστική πινελιά στο μίνιμαλ natural look σας.

Διάφανο, μικρό και στιλάτο!

Χωρίς να δημιουργήσει έντονο στιλιστικό αποτέλεσμα, θα δώσει κομψότητα και στιλ και όσο χρώμα είναι απαραίτητο στο look σας.

Πολλές φορές ένα πολύ μικρό τσαντάκι δεν μπορεί να μας χαρίσει χώρο, μπορεί όμως να μας χαρίσει στιλ και χαριτωμένη διάθεση στις εμφανίσεις μας.

Το μοδάτο πουγκί σε μικροσκοπική εκδοχή για ακόμη πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Για τα βραδινά looks σας.

Βάλτε τα απαραίτητα μέσα και ξεχωρίστε με την κομψότητα στο μαύρο, διαχρονικό τσαντάκι σας.

Glamorous με retro επιρροές.

Οι μεταλλικές λεπτομέρειες στην αλυσίδα το κάνουν ακόμη πιο μοδάτο.

Αν και μικρό, δεν χρειάζεται βέβαια να το αποκλείσετε από τις χαλαρές καθημερινές βόλτες σας όταν απλά θέλετε να πάρετε μαζί το κινητό, τα λεφτά και τα κλειδιά σας!

< >

Keywords
Τυχαία Θέματα