Το make up look μιας πραγματικής Divas

Της μοναδικής Monica Bellucci.

Η ομορφιά της είναι ασυναγώνιστη. Το ίδιο ισχύει και για το απόλυτα γυναικείο σώμα της. Είναι πάντα λιτή και απέριττη ωστόσο είναι πάντα εντυπωσιακή. Δεν κάνει έντονα μακιγιάζ και επιλέγει να τονίζει ένα σημείο του προσώπου της πάντα. Για τις ανάγκες μίας φωτογράφισης έκανε ένα ελαφρύ μακιγιάζ το οποίο της ταίριαζε τέλεια.
Αν θέλετε να αντιγράψετε το make up look της, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Απλώστε σε όλο σας το πρόσωπο υγρό foundation.Με ένα concealer σε φυσική απόχρωση καλύψτε τους μαύρους κύκλους σας.Με μία πούδρα καλύψτε όλο σας το πρόσωπο.Τονίστε
τα μήλα σας με ένα ρουζ σε καφέ φυσική, ματ απόχρωση.Απλώστε σε όλο το κινητό βλέφαρο μία σκιά μπεζ απόχρωση.Με το πινέλο του eyeliner δημιουργήστε μία λεπτή στο μάτι σας.Ξεκινήστε τη γραμμή από την εσωτερική πλευρά των ματιών σας και όσο πλησιάζετε προς την εξωτερική αυξήστε το πάχος της.Περάστε με μαύρη μάσκαρα τις βλεφαρίδες σας.Απλώστε ένα κραγιόν σε φυσική καφέ-κοραλλί απόχρωση στα χείλη σας.Ταμπονάρετε τα χείλη σας με μία διάφανη πούδρα για να δημιουργήσετε ματ αποτέλεσμα.

Tip: Επιλέξτε ένα αέρινο φόρεμα κι ένα εντυπωσιακό καπέλο. Αφήστε τα μαλλιά σας ατημέλητα, κάνετε το παραπάνω μακιγιάζ και γίνετε κι εσείς μία αληθινή Diva.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 5

Έτοιμη για τη φωτογράφιση.

< >

The post Το make up look μιας πραγματικής Divas appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα