Το magenta βγαίνει στους δρόμους!

Για τα πιο στιλάτα street style looks.

Αποτελεί μία ιδιαίτερη απόχρωση που κινείται ανάμεσα στις αγαπημένες αποχρώσεις του φούξια-μωβ-ροζ αλλά διατηρεί συγχρόνως το δικό του χαρακτήρα που το κάνει ξεχωριστό. Το είδαμε να κάνει δυναμικό ντεμπούτο από το χειμώνα και τώρα έρχεται να επιβεβαιώσει την παρουσία του στο καλοκαιρινό στιλ. Φωτεινό, εντυπωσιακό και συγχρόνως συγκρατημένο τόσο όσο πρέπει, μπορεί να ικανοποιήσει διαφορετικά στιλ γυναικών από τις πιο τολμηρές μέχρι τις πιο διστακτικές. Ο συνδυασμός των magenta

κομματιών είναι αυτός που παίζει τον πιο βασικό ρόλο στο τελικό στιλιστικό αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα, η κατηγορία των flashy γυναικών αξίζει να βάλετε στο «παιχνίδι» τα υπόλοιπα καλοκαιρινά χρώματα, ενώ οι λάτρεις των classy looks συνδυάστε το magenta με το διαχρονικό λευκό.

Extra tip: Τιμήστε το στις επίσημες περιστάσεις του καλοκαιριού.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Chic & classy: Τιμήστε το στις επίσημες περιστάσεις του καλοκαιριού.

Δείτε περισσότερα Galleries

Hot style: Το magenta χρώμα στη funky εκδοχή του.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η κατηγορία των flashy γυναικών αξίζει να βάλετε στο «παιχνίδι» του magenta look σας και τα υπόλοιπα καλοκαιρινά χρώματα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φωτεινό, εντυπωσιακό και συγχρόνως συγκρατημένο τόσο όσο πρέπει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το magenta χρώμα κάνει ξεχωριστά τα casual looks σας. Δοκιμάστε το!

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι λάτρεις των classy looks συνδυάστε το magenta με το διαχρονικό λευκό.

Δείτε περισσότερα Galleries

Printed & retro!

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Anna Dello Russo συνδυάζει υπέροχα το printed-magenta φόρεμα της και μας κάνει να αγαπάμε ακόμη περισσότερο την συγκεκριμένη απόχρωση.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: classy, colour, magenta, Street Style, καλοκαιρινό στιλ, λευκό, χρώμα

Keywords
Τυχαία Θέματα