Το little black dress δείχνει ακόμα καλύτερο το πρωί

Όποια λίστα κι αν διαβάσουμε σχετικά με τα must have κομμάτια που πρέπει να διαθέτει μια γυναικεία γκαρνταρόμπα, το μικρό μαύρο φόρεμα φιγουράρει πάντα στις πρώτες θέσεις, αφού είναι ένα κομμάτι passepartout που μας βγάζει από τη δύσκολη θέση, κάθε φορά που δε βρίσκουμε τι να φορέσουμε. Επειδή όμως, ενδεχομένως οι περισσότερες από εμάς να το έχουμε στο μυαλό μας ως ένα πιο βραδινό item, λόγω της απόχρωσής του, καλό είναι να του δίνουμε πού και πού μια ευκαιρία αναβαθμίζει και τα πρωινά μας looks!

Συνδυασμένο λοιπόν με τον σωστό τρόπο, το little black

dress μπορεί να φορεθεί εύκολα από νωρίς το πρωί. Χρωματιστά αξεσουάρ, εκκεντρικά κοσμήματα, συμπληρωματικά κομμάτια όπως kimonos και ζακέτες με prints αλλά και ευφάνταστα παπούτσια, όλα μπορούν να δώσουν στο μαύρο μας φόρεμα έναν διαφορετικό χαρακτήρα, κάνοντάς το τέλεια επιλογή ακόμα και για κάθε μέρα! Το διαφορετικό styling θα κάνει τους πάντες να νομίζουν ότι περνάτε πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη, ενώ εσείς απλά θα έχετε αλλάξει τα αξεσουάρ!

1 ΑΠΟ 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Σε αντίθεση με το βράδυ, το οποίο απαιτεί ψηλοτάκουνα, το μαύρο φόρεμα των πιο πρωινών looks μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ένα άνετο ζευγάρι gladiator sandals ή, γενικότερα, με οποιοδήποτε στιλ φλατ παπουτσιών.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μαύρο φόρεμα με φουντάκια, {e}xclusive

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε ένα σχέδιο με ανοιχτή πλάτη, ακολουθώντας την τάση του backless, η οποία κάνει θραύση φέτος, και συνδυάστε το με ένα ζευγάρι λευκά sneakers, για μια ωραία πρωινή black & white εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συμπληρώστε το look με κομμάτια σε έντονες αποχρώσεις, για να σπάσετε το πολύ σκούρο ύφος ενός μαύρου φορέματος.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μίνι lace up φόρεμα, H&M

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα καπέλο θα δώσει αυτόματα πιο πρωινή αίσθηση στην εμφάνισή σας, ακόμα κι αν έχετε επιλέξει ένα κομμάτι όπως το little black dress.

Δείτε περισσότερα Galleries

Κομμάτια όπως ένα floral kimono ή ένα εμπριμέ σακάκι θα συμπληρώσουν ιδανικά το μαύρο φόρεμά σας και θα το κάνουν να δείχνει πολύ πιο πρωινό και casual.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, Toi&moi.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια τσάντα σε έντονη απόχρωση, ένα φουλάρι με prints ή ένα ζευγάρι χρωματιστά ψηλοτάκουνα είναι οι ιδανικοί σύμμαχοι για να φορέσετε ένα μαύρο φόρεμα τις πρωινές ώρες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φόρεμα με floral μοτίβο, Forel.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε το με ένα denim jacket, το κομμάτι-κλειδί που θα ολοκληρώσει τον casual χαρακτήρα της εμφάνισής σας.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: little black dress, μικρό μαύρο φόρεμα

Keywords
Τυχαία Θέματα