S.P.F unique stories for bags: Οι τσάντες statement στο WIA Summer Market

Η designer Στέλλα Πεπονή Φιλίππου είναι η δημιουργός της εταιρίας S.P.F unique stories for bags. Μετά από μακρόχρονη εμπειρία και πορεία στο design και την διακόσμηση εσωτερικών χώρων, έρχεται να προσθέσει την δική της σχεδιαστική άποψη και στην γυναικεία αισθητική.

Στόχος της είναι να μεταφέρει το πάθος της δουλειάς της, στην απάντηση του ερωτήματος: “Τί γοητεία και τί μυστικά κρύβουν οι τσάντες των γυναικών;”. Κάθε τσάντα περιέχει μια ιστορία και την μοναδικότητα της γυναίκας

που την κρατά. Αυτή είναι η δική της εξήγηση.

Τις σχεδιάζει και τις κατασκευάζει με χειροποίητες διαδικασίες, χρησιμοποιώντας απρόσμενα υλικά, παράξενες μανιέρες και απροσδιόριστες αποχρώσεις.

Με το πέρασμα του χρόνου και το ανθρώπινο άγγιγμα, η εμπειρία της αφής παρουσιάζει μια νέα σχέση με την ύλη και την μανιέρα των υλικών. Σε κάθε μία τσάντα-φάκελο της συλλογής της, η Στέλλα Πεπονή Φιλίππου προσθέτει χαρακτηριστικά και υπογραμμίζει τις διαφορετικές όψεις των sport chic, boho-luxury και gypset τάσεων.

Οι “ιστορίες” τους είναι αυθεντικές και αποτελούν τα σύγχρονα φυλακτά, που φτιάχνονται από τα υλικά των S.P.F, για να χωρέσουν το νόημα των στιγμών που κάθε γυναίκα επιθυμεί να θυμάται.

Κάθε σεζόν οι αφηγήσεις των S.P.F unique stories for bags θα πληθαίνουν!! Θα τις βρείτε στο Summer Market του Women in Action την Κυριακή 22 Μαΐου στο Balux Prive.

Keywords
Τυχαία Θέματα