Το #jennygr ζει και κινείται παντού

18:18 5/2/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Το editorial meeting με την ομάδα εκείνη την ημέρα, αμέσως μετά τις γιορτές, ξεκίνησε όπως κάθε φορά. Καθίσαμε όλοι γύρω από το στρογγυλό γνώριμο τραπέζι και αρχίσαμε να μιλάμε για την ύλη και σιγά σιγά μέσα στην κουβέντα, άρχισε να γεννιέται μια νέα σκέψη… η ενέργεια όλων μας εκείνη την ημέρα σα να ζητούσε κάτι παραπάνω… όλοι αρχίσαμε να εκφράζουμε και να μοιραζόμαστε μια ανάγκη για «άνοιγμα», για κάτι παραπάνω, για αλλαγές, για νέες ιδές και επαφές. Αμέσως αφουγκράστηκα πως υπήρχε από όλο το team

ένα νέο ζητούμενο. Αυτό τέθηκε λοιπόν στο τραπέζι και όλα ξεκίνησαν.

Ο στόχος που βάλαμε αυτή τη φορά είναι να καταφέρουμε να δώσουμε ένα νέο, ακόμη πιο δημιουργικό και updated «αέρα» στο περιεχόμενο του site, να ακούσουμε το ένστικτό μας, να ανανεωθούμε και να εξελιχθούμε για ακόμη μια φορά. Κανείς δεν μπορεί να ανακαλύψει νέους ωκεανούς αν δεν απομακρυνθεί από την ακτή...έτσι κι εμείς καταστρώσαμε νέο πλάνο δράσης και ξεκινήσαμε τηλέφωνα και επαφές με ανθρώπους που εκτιμούμε και θέλαμε να εντάξουμε στην ομάδα που πάνω από όλα πιστεύουμε στη δουλειά τους και στις ιδέες τους και θέλαμε να τους κάνουμε πλήρωμα του δικού μας πλοίου.

Και όλα πήραν το δρόμο τους σχεδόν μαγικά και εντελώς αβίαστα. Ακολούθησαν rdv που με την ολοκλήρωσή τους ένας ακόμη νέος συνεργάτης έμπαινε στην παρέα. Έτσι λοιπόν, φτάσαμε στο σήμερα! Και το σήμερα έφερε την Αφροδίτη Γραμμέλη που θα συναντά και θα μιλάει με αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η διεισδυτικότητα της και η κατάδική της ευαίσθητη κεραία στην αλήθεια του συνομιλητή της είναι κάτι που πάντα με συναρπάζει. Ο Γιώργος Τσούλης είναι ένα ακόμη κεφάλαιο που η σχέση μας ξεκίνησε από την εκπομπή κι αν κάτι με κέρδισε ήταν το πάθος και το ταλέντο του μα πάνω από όλα η αγωνία στα μάτια του να ευχαριστήσει όποιο δοκιμάζει κάθε πιάτο του, γιατί αυτό είναι το αποκλειστικό του ζητούμενο. Η Αμαλία Κυπαρίσση ανέλαβε χωρίς δεύτερη σκέψη να μας μυήσει σε μυστικά της πόλης, σε όλα όσα ανακαλύπτει και απολαμβάνει. Το fitness κομμάτι το ενδυναμώσαμε x2. Η Νίκη Ξάνθου μας παρουσιάζει πρακτικά και ρεαλιστικά ασκήσεις, προγράμματα και καθημερινές λύσεις ώστε να εντάξουμε στη ζωή μας ακόμη πιο δυναμικά την άσκηση. Ο Μιχάλης Μυλωνάκης κι αυτός με τη σειρά του βάλθηκε να μας κάνει fit και να μοιράζεται μαζί μας έξυπνα μυστικά για υγιές και δυνατό σώμα. Η Ναταλία Αργυράκη μιλάει με καλλιτέχνες και μας προτείνουν δρώμενα και συνήθειές τους στην πόλη, μας αποκαλύπτουν το αγαπημένο τους αντικείμενο και απαντούν σε 33 #Jquestions.

Οι 4moms, δλδ. η Βάσω Νικοπολίδη, η Βιβή Μπασινά και η Αμαλία Κυπαρίσση είναι εκτός από πολλά άλλα και τρεις υπέροχες μαμάδες που ψάχνονται, ενδιαφέρονται και προσεγγίζουν τα παιδιά και την οικογένεια με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Έτσι λοιπόν, εντάσσονται στο δυναμικό μας, αναλαμβάνοντας τη στήλη #Family_Matters μιας και είναι οι πλέον αρμόδιες του τομέα.

Και μόλις ξεκινήσαμε! Welcome on board λοιπόν…

Keywords
Τυχαία Θέματα