Το Rocky Horror Show στο Rex

Ένα από τα πιο σημαντικά μιούζικαλ όλων των εποχών ζωντανεύει στην ανακαινισμένη και ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του Rex Theater από την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου.

Με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη, το πιο rock ’n” roll μιούζικαλ αναμένεται να μας συναρπάσει μιας και η σκηνοθεσία του Κων/νου Ρήγου υπόσχεται μια παράσταση φαντασμαγορική και άκρως ενδιαφέρουσα.

Η υπόθεση πραγματεύεται την περιπέτεια του Μπραντ (Μάξιμος Μουμούρης) και της Τζάνετ (Νάντια Μπουλέ), ενός άρτι αρραβωνιασμένου

νεαρού ζευγαριού, εκπροσώπων της πουριτανικής μεσοαστικής τάξης, που παγιδεύεται στον πύργο όπου ζει το εξωγήινο τραβεστί Φρανκ-ν-Φέρτερ με ένα τσούρμο εξωφρενικών υπηρετών. Εκεί γίνονται μάρτυρες της «δημιουργίας» του Ρόκι Χόρορ, ενός άντρα πλασμένου για να ικανοποιεί κάθε όρεξη του Φρανκ. Επιπλέον, το ζευγάρι γεύεται τις ηδονές της σεξουαλικής ελευθεριότητας, αλλά και τον τρόμο από τους αλλεπάλληλους φόνους. Μετά από τη νύχτα αυτή, «τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο», όπως αναφέρεται συχνά στους στίχους των τραγουδιών. Αλλόκοτα όντα, παράδοξες καταστάσεις, προδοσίες, παραφορά, τρέλα, σεξ, χιούμορ και πάνω απ’ όλα άφθονη μουσική συνθέτουν το ψηφιδωτό αυτού που έμελε να γίνει ένα από τα πλέον επιτυχημένα και δημοφιλή μιούζικαλ όλων των εποχών. Αφηγητής – έκπληξη ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα