Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτμου

Έφτασε στο τέλος του και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Λίγη από τη λάμψη του Hollywood, ενδιαφέρουσες ταινίες, ντοκιμαντέρ με ευαίσθητα θέματα και πρωτότυπα δρώμενα έλαβαν χώρα στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Πάτμο, το όποιο ξεκίνησε στις 24 Ιουλίου και τελειώνει σήμερα. Ο στόχος του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξή της Πάτμου ως «τόπου» συνάντησης για κινηματογραφιστές, καλλιτέχνες και φίλους του σινεμά απ” όλον τον κόσμο καθώς και την καθιέρωσή του ως μία ευκαιρία

για δημιουργία καινούριων έργων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φέτος παρουσίασε το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων και live events, από τα όποια ξεχώρισαν, τo Workshop Κινηματογραφίας, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε κανονιστεί να παραχθεί ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ, αποτελούμενο από 9 μικρότερα, με τίτλο “Life in the Borderlands” και τα 4 masterclasses από μεγάλες διεθνείς προσωπικότητες του σινεμά. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης Alexander Payne και ο διευθυντής φωτογραφίας Phaedon Papamichael βρέθηκαν στην Πάτμο για το σκοπό αυτό.

Πραγματικά, αξίζουν συγχαρητήρια για τη διοργάνωση αυτή. Σήμερα, το Φεστιβάλ θα κλείσει με τη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια. Αναμένεται λοιπόν μια υπέροχη βραδιά. Καλή διασκέδαση σε όσους βρεθούν εκεί!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτμου appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα