Τι δώρο να πάρω στη μαμά μου;

16:23 5/5/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Η πιο γλυκιά γιορτή είναι αυτή της Μητέρας! Κάθε χρόνο οι μανούλες έχουν την τιμητική τους τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου και φυσικά εμείς δεν τις ξεχνάμε ποτέ! Πως είναι δυνατόν άλλωστε να ξεχάσει κανείς το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του;

Είμαι σίγουρη λοιπόν, ότι όλοι και όλες σκέφτονται τι δώρο να πάρουν στη μαμά τους. Γι’ αυτό σκεφτήκαμε μερικά εναλλακτικά δώρα, έτσι ώστε να καλύπτουν όλα τα είδη μαμάς και σας τα προτείνουμε.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τα λουλούδια είναι πάντα ένα καλό δώρο. Διαλέξτε τα αγαπημένα

της από το flowernet.gr και στείλτε τα, κάνοντάς της έκπληξη!

*Αν είστε κάτοχος της κάρτας Secret Club κερδίζετε έκπτωση 15%. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ακόμα μια ωραία σύνθεση που θα βρείτε στο flowernet.gr. Επισκεφθείτε το flowernet.gr και διαλέξτε τα κατάλληλα λουλούδια για τη δικιά σας μαμά.

*Αν είστε κάτοχος της κάρτας Secret Club κερδίζετε έκπτωση 15%. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα δώρο που σίγουρα θα εκτιμήσει όλο το χρόνο. Μην ξεχνάμε ότι οι μαμά είναι και γυναίκα, οπότε μία προνομιακή κάρτα για τα ψώνια και τις εξόδους της σίγουρα θα την κάνει να χαμογελάσει! Μπείτε στο jyou.gr και αγοράστε την κάρτα Secret Club με το όνομα της μητέρας σας!

Δείτε περισσότερα Galleries

Υπέροχο λουλουδένιο άρωμα από τον korre! H σειρά περιέχει shower gel, body cream και eau de cologne και σίγουρα η μαμά σας θα την λατρέψει. Το ίδιο νομίζω κι εσείς!

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα βιβλίο είναι πάντα ένα καλό δώρο! Σας προτείνουμε το «Όταν υπάρχουν άνθρωποι» του Γιώργου Πολυράκη από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα, που στέλνει το μήνυμα πως, όταν υπάρχουν άνθρωποι με σεβασμό και πίστη σε υψηλές αξίες, δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε σε μια άνοιξη πραγματική, ύστερα από τη δίνη του χειμώνα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα δώρο που θα ζήλευαν όλοι: μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης για απόλυτη ευεξία στο σώμα και το πνεύμα από το Beehive Spa της Apivita.

*Αν είστε κάτοχος της κάρτας Secret Club κερδίζετε έκπτωση 20%. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: flowerner.gr, δώρο, Η Γιορτή της Μητέρας, μαμά, σχέση μητέρας-κόρης

Keywords
Τυχαία Θέματα