Έτοιμη η Ελένη Μενεγάκη για την επιστροφή της – Η στυλίστριά της διαλέγει ρούχα σε μεγάλο πολυκατάστημα

15:37 5/5/2015 - Πηγή: KoolNews

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι με μία τυχαία επίσκεψη μας σε πολυκατάστημα θα «πιάναμε λαβράκι», αφού ήταν αρκετή για να μάθουμε λεπτομέρειες για τη μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε νοικοκυρά που σέβεται τον εαυτό της και κάθε μανούλα που βλέπει την Ελένη φανατικά αγωνία για την επιστροφή της. Θέλει βλέπεις να τη δει γιατί της έλειψε, αλλά και για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, αν έχασε τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης της, αν επανήλθε στην

αρχική της κατάσταση και πως είναι καινούρια ζωή με το τέταρτο παιδάκι της.

Έτσι λοιπόν, και χθες στο πολυκατάστημα, μόλις ακούστηκε το όνομα της Ελένης Μενεγάκη σε περίπτερο γνωστής εταιρείας ρούχων, το αυτί τεντώθηκε και όλη η προσοχή στράφηκε, από το ρούχο που ψάχνεις να βρεις για τον εαυτό σου στο ρούχο της Ελένης μαζί με την προαναφερθείσα αγωνία... To ΤoraΤora.gr εξασφάλισε όλες τις λεπτομέρειες.

Τυχαία σε γνωστό πολυκατάστημα ήρθε σε γνωστή εταιρεία ρούχων στυλίστρια της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή και ζήτησε δύο φορέματα το ένα μάλιστα σε έντονο κοραλλί χρώμα, για να τα δει η παρουσιάστρια και να επιλέξει αυτό που τελικά ταιριάζει στη διάθεση της για τη μεγάλη της επιστροφή, στις 11 Μαΐου.

Όταν η πωλήτρια ρώτησε το νούμερο που φοράει η Ελένη μετά τη γέννηση του καρπού του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο, η στυλίστρια είπε ότι θέλει τα φορέματα στο νούμερο που φορούσε η παρουσιάστρια πριν μείνει έγκυος, σημειώνοντας, ότι έχει χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της και ότι έχει πλέον επίπεδη κοιλιά.

Άλλωστε, πρόσφατα σε δημοσιεύματα είχε κυκλοφορήσει ότι η γνωστή παρουσιάστρια είχε πάρει 13 κιλά και ότι θα προσπαθούσε να τα χάσει με συγκεκριμένη διατροφή.

Φαίνεται, λοιπόν πως η Ελένη τα κατάφερε κι επέστρεψε στη σιλουέτα που διατηρεί και όπως όλα δείχνουν στις 11 Μαΐου θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Έτοιμη η Ελένη Μενεγάκη για την επιστροφή της – Η στυλίστριά της διαλέγει ρούχα σε μεγάλο πολυκατάστημα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα