Τα style tricks που θα κάνουν πιο ενδιαφέρον αυτό το weekend

Είτε περάσετε όλο το weekend κάνοντας χαλαρές βόλτες με τα αγαπημένα σας sneakers, είτε επιλέξετε να το ρίξετε έξω – ακολουθώντας τα tips μας για σύνολα που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα, παρακάτω θα βρείτε ακόμα πιο πολλά «μυστικά» για να αναβαθμίσετε κι άλλο το στιλ σας.

Style tricks

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα βάλουμε στόχο να δείξουμε λίγο πιο λεπτές, ακόμα κι αν ενδώσουμε σε λαχταριστά brunch με τις φίλες

μας. Το αγαπημένο κόλπο άλλωστε με τη ζώνη στη μέση είναι εδώ για να δημιουργήσει την πιο ωραία «οφθαλμαπάτη» της πιο λεπτής σιλουέτας, γι αυτό άλλωστε και έχει κυριεύσει το Instagram. Επειδή βέβαια ορισμένες από εμάς επιμένουμε να ανησυχούμε για την περιφέρειά μας, υπάρχει και γι αυτό λύση και βρίσκεται σε 3 κομμάτια που υπάρχουν στη ντουλάπα μας.

Styling

Από τη μία θα συνδυάσουμε κλασικά και αγαπημένα trends, στα οποία όμως δίνουμε ένα twist, με ποιο μοντέρνα και cool στοιχεία, όπως έναν νέο τρόπο για να κρατάμε τα backpacks μας και να είμαστε ο ορισμός του effortless cool.

Accessories

Λίγη λάμψη στα weekend looks μας είναι απαραίτητη, γι αυτό και τα κοσμήματα δεν μπορούν να λείπουν από τα σύνολά μας. Τσεκάρετε λοιπόν εδώ ποια είναι τα λάθη που πιθανώς κάνετε όταν τα συνδυάζετε μεταξύ τους, ώστε να πετύχετε το πιο ωραίο layering. Ταυτόχρονα, ρίξτε και μια ματιά στα παπούτσια που πρωταγωνιστούν αυτή την εποχή, σε περίπτωση που θέλετε να βγείτε για Σαββατιάτικο shopping.

1 ΑΠΟ 16 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα