Με το Stokke® Xplory® το παιδί σας κάθεται τόσο ψηλά που μερικές φορές πιστεύει πως μπορεί να αγγίξει τον ουρανό

Και τώρα, χάρη στους νέους τροχούς του καροτσιού Xplory, η βόλτα γίνεται ακόμα πιο απολαυστική – σαν να περπατάς στα σύννεφα!

Οι τροχοί αυτοί όχι μόνο δείχνουν διαφορετικοί αλλά είναι και ελαφρύτεροι και πιο δυνατοί. Η έμπνευση που γέννησε το νέο ντιζάιν των τροχών ήταν η σκέψη να σεβαστούμε το χαρακτηριστικό σχεδιασμό του Stokke® Xplory® και ταυτόχρονα να μείνουμε πιστοί στην καινοτομία, πετυχαίνοντας μεγαλύτερη δύναμη στην κατασκευή μέσω του σχήματος. Το νέο σχέδιο των τροχών εκφράζει σχολαστικό δυναμισμό. Τρεις ανάγλυφες τριγωνικές ακτίνες διπλής καμπύλης συνδέουν τη ζάντα με

τον ομφαλό του τροχού, κάνοντάς τον να δείχνει ανάλαφρος αλλά ταυτόχρονα αξιόπιστος και δυνατός.

Οι νέοι τροχοί συμβαδίζουν με ένα από τα τρία δυνατά σημεία του Stokke® Xplory®: ελάχιστος αριθμός εξαρτημάτων για μεγαλύτερη αντοχή.

Με το πρωτοποριακό ρυθμιζόμενο κάθισμα καθ’ ύψος, το εμβληματικό Stokke® Xplory® φέρνει το μωρό σας πιο κοντά, ώστε να αλληλεπιδράτε καλύτερα όσο εξερευνάτε τον κόσμο μαζί. Το καρότσι αυτό προκάλεσε τον συμβατικό τρόπο σκέψης όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 2003 με το πρωτοποριακό του ντιζάιν και το απαράμιλλο ύψος καθίσματος.

Ο μελετημένος σχεδιασμός του καροτσιού Stokke® Xplory® διευκολύνει τους ελιγμούς ακόμα και στις πιο στενές γωνιές της πόλης. Χάρη στο κάθισμα με ρυθμιζόμενο ύψος που κοιτάει προς τον γονιό ή προς τον κόσμο, ρυθμιζόμενο υποπόδιο και τηλεσκοπική χειρολαβή, αυτό το καρότσι παρέχει απόλυτη προσαρμοστικότητα στις εξελισσόμενες ανάγκες του παιδιού που μεγαλώνει, στις συνθήκες της βόλτας και στο σωματότυπο του γονιού. Κατάλληλο για χρήση από νεογέννητο μέχρι και παιδιά 15 κιλών, διαθέτει άνετο πορτ-μπεμπέ και εργονομικό κάθισμα, ενώ με το Sibling Board (τροχοσανίδα) αποτελεί ιδανική λύση και στις βόλτες με το μεγαλύτερο αδερφάκι. Κανένα άλλο καρότσι δεν φέρνει πιο κοντά το παιδί με τον γονιό όπως το Stokke® Xplory®.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία των νέων τροχών του Xplory®, η Stokke® προσκάλεσε 10 VIPs να ταξιδέψουν ψηλά στον ουρανό, και να απολαύσουν ένα ευχάριστο απόγευμα 50 μέτρα από τη γη!

Σε συνεργασία με το Dinner in the Sky οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ειδικό ‘’ Stokke in the Sky’’ showroom πριν καθήσουν στο Dinner in the Sky και να απολαύσουν μοναδικά cocktails και ένα απογευματινό σνακ στον αέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα