Τα προγαμιαία συμβόλαια του Ηοllywood

«Ους ο Θεός συνέζευξεν, άνθρωπος μη χωριζέτω» λέει ο παπάς κατά τη διάρκεια του γάμου αλλά επειδή οι stars του Hollywood φυλάνε τα ρούχα τους, υπογράφουν προγαμιαία συμβόλαια και τινάζουν την μπάνκα στον αέρα με τους όρους τους.

Ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια είναι η Angelina Jolie και ο Brad Pitt. Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από δέκα χρόνια σχέσης και συμβίωσης, υπέγραψαν το δικό τους προγαμιαίο συμβόλαιο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, την Angelina Jolie «προέτρεψαν οι δικηγόροι της» να προσθέσει μια ρήτρα μοιχείας στο προγαμιαίο συμβόλαιο τους. Πηγή αποκάλυψε τους όρους της ρήτρας, όπως αυτό που προβλέπει ότι «αν ο Brad συνάψει σχέση με κάποια άλλη γυναίκα, ενώ είναι παντρεμένος θα πάρει η Angelina την κύρια επιμέλεια των έξι τους παιδιών, αν χωρίσουν». Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, το λαμπερό ζευγάρι έχει κοινή περιουσία που υπολογίζεται στα 425 εκατομμύρια δολάρια (328,7 εκατομμύρια ευρώ). Σε περίπτωση διαζυγίου, το ζευγάρι θα λάβει όσα προσέφερε στο γάμο, πριν αυτός γίνει. Από εκεί και πέρα, τα χρήματα που έχουν βγάλει από τη στιγμή του γάμου τους και μετά, πηγαίνει στα παιδιά τους και θα μοιραστεί ισόποσα στα έξι. Εκτός από το προγαμιαίο συμβόλαιο τους, το ζευγάρι έχει ήδη γράψει και τις διαθήκες του, αφήνοντας το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους στα παιδιά τους. Επίσης, αρκετά από τα εκατομμύρια τους προορίζονται να πάνε σε ορφανοτροφεία. Ποσό, επίσης, θα διατεθεί στη χρηματοδότηση των ερευνών της θεραπείας του καρκίνου, λόγω της προσωπικής εμπειρίας της Jolie.

Μάθετε στο koolnews.gr όλες τις λεπτομέρειες για τις κοινές περιουσίες και τι θα συμβεί σε περίπτωση που αποφασίσουν να «χωρίσουν» οι δρόμοι τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα