Τα πιο stylish χριστουγεννιάτικα στολίδια

Αν και τα κλασσικά χριστουγεννιάτικα στολίδια δεν χάνουν ποτέ την αξία τους, τα εναλλακτικά είναι πιο παιχνιδιάρικα κι ίσως ανανεώσουν λίγο τη διακόσμηση των Χριστουγέννων στο σπίτι σας. Δεν είναι ανάγκη φυσικά να ανανεώσετε όλα τα στολίδια και τα χριστουγεννιάτικα αντικείμενα που έχετε. Αυτό που κάνω εγώ είναι κάθε χρόνο να αγοράζω μερικά στολίδια που ταιριάζουν με αυτά που έχω ήδη και φυσικά φροντίζω να τα αναδεικνύω, τοποθετώντας τα στο κατάλληλο μέρος.

Στην αγορά υπάρχουν αντικείμενα που θα σας δώσουν ιδέες. Παρακάτω θα βρείτε μερικά που νομίζω ότι –ανάλογα με τη διακόσμηση που έχετε

επιλέξει- θα αναδείξουν και θα συμπληρώσουν τα παλιά σας στολίδια με τον καλύτερο τρόπο.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

To χριστουγεννιάτικο limited edition Frosted Cherry & Clove Deluxe Candle, Jo Malone θα φτιάξει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, χαρίζοντας άμεσα μία εορταστική μυρωδιά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μοντέρνα στολίδια σε λευκό και κόκκινο (ikea) για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αν σας αρέσει το funky decor, στολίστε με χριστουγεννιάτικα παιχνίδια το δέντρο σας. Βρείτε μικρά, stylish και happy στολίδια στο Accessorize.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα κεριά είναι απαραίτητα στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μαζί με τα φωτάκια του δέντρου, τοποθετήστε σε βάσεις, όπως αυτή από το ikea, μικρά ρεσώ, ανάψτε τα και δημιουργήστε μία παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα ξύλινα διακοσμητικά κάνουν τη χριστουγεννιάτιη διακόσμηση πιο ζεστή και οικεία. Στο ANAMA στην Κηφισιά σίγουρα θα βρείτε ένα που να ταιριάζει στο δικό σας χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο Άγιος Βασίλης δεν μπορεί να λείπει από κανένα σπίτι. Αν σας αρέσει η μίνιμαλ αισθητική τότε επιλέξτε έναν λευκό! Μπείτε στο pack&show.com και βρείτε τον αγαπημένο σας Άγιο Βασίλη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Θυμίζει παραμύθια και κάτι από τα παιδικά σας χρόνια. Ένα ξύλινο αλογάκι (Zara Home) θα δώσει μία νοσταλγική νότα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: διακόσμηση, σπίτι, Χριστούγεννα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Keywords
Τυχαία Θέματα