Τα μυστικά των celebrities που αποκάλυψε το προσωπικό τους

Ένας διάσημος άνθρωπος ανήκει στην κατηγορία των ατόμων σε μόνιμη παρακολούθηση. Όλοι παρατηρούν από τις πιο απλές κινήσεις μέχρι τις πιο επίσημες εμφανίσεις και η ιστορία έχει αποδείξει πως ούτε στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού τους δεν μπορούν να είναι ήρεμοι.

Το βοηθητικό προσωπικό που φροντίζει για το σπίτι ή τα παιδιά, σπάει μερικές φορές τη σιωπή του, αποκαλύπτοντας «ένοχες» πτυχές της ζωής τους. Τα εν οίκω μη εν δήμω σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ισχύσει όταν το όνομά σου κοστίζει εκατομμύρια δολάρια… Μερικά από αυτά ίσως είναι rumours κακής πρόθεσης, μερικά είναι πιθανόν να

ενέχουν τεράστια δόση αλήθειας. Τα συμπεράσματα δικά σας.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το ζεύγος Brangelina δεν αγαπάει πολύ την καθαριότητα. Το σκηνικό του σπιτιού είναι συχνά γεμάτο από κουτιά πίτσας και τα παιδιά ζωγραφίζουν ανενόχλητα τους τοίχους με χρώματα και…οδοντόκρεμα!

Δείτε περισσότερα Galleries

Η λατρεία της Taylor Swift για τις γάτες είναι κάτι παραπάνω από γνωστή. Έχει αναρίθμητες γάτες, οι οποίες κυκλοφορούν ελεύθερες να εκφραστούν μέσα στο σπίτι.

Δείτε περισσότερα Galleries

H Britney Spears και ψεύδεται και κρυφοτρώει… Μάλλον η παράξενη σχέση που έχει με το φαγητό δεν κρύβεται από τους ανθρώπους της, μιας και συχνά πυκνά έχουν αναφέρει πως βρίσκουν μισοφαγωμένα snacks παντού.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Martha Stewart θεωρεί πολύ κιτς τον κόκκινο πάτο των θρυλικών τακουνιών του οίκου Louboutin. Τα φοράει όμως, αφού πρώτα οι PA της βάψουν μαύρους τους πάτους…

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Madonna είναι φανατική οπαδός της μακροβιοτικής δίαιτας. Που βρίσκετε το κακό να αναγκάζει και το προσωπικό της να τρέφεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο;

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο George Clooney έχει τη φήμη του σκληροπυρηνικού τσιγκούνη. Το προσωπικό του κάθε άλλο παρά γοητευτικό τον βρίσκει, καθώς μιλάει απότομα και πολλές φορές υβριστικά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Jennifer Aniston έχει αδυναμία στα sexy εσώρουχα και δεν τα κρατάει για prive στιγμές μόνο. Της αρέσει να κυκλοφορεί και στον προσωπικό της χώρο με ελαφρά περιβολή, προκαλώντας τους ανθρώπους που εργάζονται για αυτή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο Ryan Gosling αρέσκεται στο να…ουρλιάζει. Επίσης κοιμάται έχοντας με τα πόδια στο κεφάλι του κρεβατιού και αποτριχώνεται με κερί συχνά. Όχι και τόσο cheesy περίπτωση μάλλον.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: μυστικά των celebrities

Keywords
Τυχαία Θέματα