Casual vibes: Oxfords & brogues δημιουργούν το πιο άνετο στιλ

Ανήκουν στα στοιχεία που εχουμε «κλέψει» με επιτυχία απο την αντρική γκαρνταρόμπα. Τα flat shoes τύπου oxfords και brogues μπορεί να θεωρούνταν κάποτε το απόλυτο αντρικό παπούτσι, πλέον ομως αποτελεί επιλογή των περισσότερων fashionistas και celebrities, χάρη στο μοναδικό στιλ που χαρίζουν. Άνετα αλλα ταυτόχρονα stylish και εντυπωσιακά, μπορούν να φορεθούν είτε με παντελόνι είτε με το αγαπημένο σας φόρεμα ή φούστα, χαρίζοντας έναν masculine τόνο στο σύνολο σας.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τα

αναδείξετε από το να τα φορέσετε με ένα cropped παντελόνι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα striped πουκάμισο σε συνδυασμό με τζιν σε ίσια γραμμή και oxfords θα σας χαρίσει αέρα γαλλικής φινέτσας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα παραπάνω.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα πιο ladylike σύνολο θα αποκτήσει ιδιαίτερα cool ύφος αν συνδυαστεί με τα συγκεκριμένα παπούτσια. Τολμήστε το για το γραφείο ή τη βόλτα με τις φίλες σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Επιλέξτε μια συγκεκριμένη χρωματική παλέτα για το σύνολό σας και προσθέστε contrasting πινελιές με τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που θα επιλέξετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο κλασικός συνδυασμός denim με λευκό T-shirt θα αποκτήσει ένα πιο ενδαφέρον ύφος αν συνδυαστεί με ένα ζευγάρι brogues ή oxfords. Για να διατηρήσετε το θηλυκό στοιχείο, ολοκληρώστε με ένα φουλάρι που θα δώσει ακόμα περισσότερο στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα total black σύνολο «δένει» υπέροχα με το συγκεκριμένο στιλ παπουτσιού και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Διαλέξτε ένα ζευγάρι με ενδιαφέροντα στοιχεία όπως λεπτομέρειες από metallics, για να κάνετε το look σας ακόμα πιο fashionable.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε ένα ζευγάρι brogues ή oxfords με το αγαπημένο σας leather παντελόνι και ολοκληρώστε με ένα blazer για το πιο preppy chic σύνολο.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: brogues, flat παπούτσια, oxford shoes, ανδρόγυνο look

Keywords
Τυχαία Θέματα