Τα iridescent κομμάτια που μπορούμε άνετα να φορέσουμε

09:03 3/5/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Τα ιριδίζοντα στοιχεία μπορεί να τα έχουμε συνηθίσει κυρίως στο μακιγιάζ, πρόκειται όμως για προσθήκες που μπορούν να δώσουν ένα extra ενδιαφέρον και στα σύνολά μας! Το iridescent ύφασμα είναι ένα αρκετά περίεργο και εντυπωσιακό υλικό, το οποίο έχει την ιδιότητα να αλλάζει χρώμα ανάλογα με το φως που πέφτει επάνω του.

Δεν πρόκειται και για την πιο συνηθισμένη επιλογή, σίγουρα όμως είναι μια λεπτομέρεια που θα τραβήξει την προσοχή εάν τη συμπεριλάβετε

στο look σας. Στη photo gallery που ακολουθεί θα δείτε τι iridescent κομμάτια μπορείτε να επιλέξετε αλλά και πώς θα τα συνδυάσετε ώστε να μη δείχνουν υπερβολικά.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ενα ελαφρύ ανοιξιάτικο πανωφόρι σε iridescent στιλ θα τραβήξει την προσοχή ακόμη κι αν το συνδυάσετε με το πιο απλό outfit.

Δείτε περισσότερα Galleries

Διαλέξτε ένα ιριδίζον παντελόνι και συνδυάστε το με ασπρόμαυρα κομμάτια και αξεσουάρ, για να διατηρήσετε την απαραίτητη ισορροπία αλλά και να το αναδείξετε καλύτερα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια τσάντα από iridescent υλικό είναι ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο trend.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια. Ένα ζευγάρι ιριδίζοντα sneakers ταιριάζει άψογα με οποιοδήποτε μονόχρωμο σύνολο κι αν επιλέξετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένα πανωφόρι από iridescent υλικό αποτελεί απο μόνο του statement piece, οπότε κρατήστε χαμηλό προφίλ στο υπόλοιπο look σας, αποφεύγοντας τα πολύχρωμα ρούχα και αξεσουάρ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε μια ιριδίζουσα φούστα με ένα πιο casual μπλουζάκι, για ένα ωραίο και πρωτότυπο mix & match.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συνδυάστε iridescent ρούχα και αξεσουάρ, πάντα όμως με μέτρο, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, κατάλληλο για τις βραδινές σας εξόδους.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Iridescent, Street Style, styling tips, Χρώματα

Keywords
Τυχαία Θέματα