Τα γατίσια μάτια της Amanda Seyfried

17:26 7/3/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Το μακιγιάζ από την εμφάνισή της στα Oscar.

Η γλυκύτατη ηθοποιός επέλεξε ένα άγριο μακιγιάζ ματιών που έρχεται σε αντίθεση με τα γλυκά χαρακτηριστικά σας καθώς και με το λιτό χρώμα του φορέματος και του απαλού πιασίματος στα μαλλιά. Αυτή η μικρή πινελιά σε μωβ χρώμα υποστήριζε απόλυτα όλο το look.

Η επιλογή μιας σκιάς ματιών σε σκούρο χρώμα είναι καμία φορά ένα μικρό ρίσκο και ειδικά σε ένα event όπως είναι τα Oscar.

Όμως το παράδειγμα της Amanda Seyfried είναι προς μίμηση, γιατί μας δείχνει ακριβώς πως πρέπει να συνδυαστεί μια σκούρα σκιά ματιών ώστε όλο το μακιγιάζ να φαίνεται αψεγάδιαστο και φυσικό.

Για να αντιγράψετε το μακιγιάζ ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Προετοιμάστε την βάση του προσώπου με concealer, βάση μακιγιάζ και πούδρα.

2. Φωτίστε με highlighter τα σημεία με έντονες σκιές.

3. Απλώστε μια διάφανη λιλά σκιά ματιών με διακριτικές πέρλες στο άνω βλέφαρο, σβήνοντας την απαλά κάτω από τα φρύδια.

4. Απλώστε μια μωβ σκιά με διακριτικές πέρλες ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού και ελαφρώς προς τα μέσα ακολουθώντας την γραμμή του περιγράμματος. Στη συνέχεια τραβήξτε την σκιά πιο έξω από την εξωτερική γωνία του ματιού δημιουργώντας μια γωνία, που σβήνει απαλά.

5. Χρησιμοποιήστε την ίδια μωβ σκιά για να κάνετε ένα απαλό περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο.

6. Απλώστε 2-3 στρώσεις μάσκαρα.

7. Φωτίστε τα ζυγωματικά με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του ροδακινί ή ροζ και αντίστοιχες αποχρώσεις στα χείλη, για να έχετε ένα ολοκληρωμένο αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Extra tip: Αν θέλετε να συνοδέψετε το μακιγιάζ αυτό με τα μαλλιά μαζεμένα, τότε αποφύγετε ένα σφιχτό κότσο ή αλογοουρά γιατί το πρόσωπο θα φανεί πολύ άγριο. Αντίθετα προτιμήστε ένα χαλαρό πιάσιμο όπως της Amanda Seyfried.

The post Τα γατίσια μάτια της Amanda Seyfried appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα