Τα εβδομαδιαία ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 14/12/2015 – 20/12/2015

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 14/12 – 20/12.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Όταν ανεβαίνεις στη ρόδα του λούνα παρκ των σχέσεων υπάρχουν στιγμές που γελάς μαζί με τον Άλλο, που είστε χαρούμενοι εκεί ψηλά ανεβαίνοντας και που ο ενθουσιασμός ξεφουσκώνει όταν κατεβαίνει ή φοβάσαι ενστικτωδώς όταν ο αέρας σάς κουνάει ανεξέλεγκτα πέρα δώθε. Κι ύστερα κατεβαίνεις και θέλεις να κάνεις άλλη μία βόλτα, ή έχεις βαρεθεί

και αναζητάς την επόμενη συγκίνηση. Αυτές είναι οι συνέπειες του Άρη στον Ζυγό. Να το πω κι αλλιώς. Είσαι προικισμένος/η με μια φυσική ενέργεια που κυλάει μέσα σου και σου δίνει τη δύναμη να στηρίζεις όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείς και ειδικά τους αδύναμους, τους παραμελημένους, όσους δεν έχουν τη δική σου δύναμη. Δίνεις πολλά, παίρνεις λίγα.

Η αλήθεια είναι απλή: μεγάλωσες γρήγορα, ανέλαβες ευθύνες νωρίς – όχι επειδή βιάστηκες να μεγαλώσεις αλλά γιατί δεν υπήρχε κανείς να σε στηρίξει. Αποτέλεσμα: Δεν πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος που για να σου σταθεί με τον τρόπου που εσύ στηρίζεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, οι περισσότεροι ρίχνουμε το φταίξιμο για οτιδήποτε στους άλλους. Ο Άλλος φταίει. Με παρέσυρε. Με χειραγώγησε. Με τούμπαρε. Δεν κατάλαβα πως έγινε. Ποτέ ξανά. Όμως όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Σκορπιό, όπως τώρα, η ενέργειά σου στρέφεται στους άλλους, στους σημαντικούς ανθρώπους, σε όσους σε ενδιαφέρουν είτε συντροφικά/ερωτικά είτε επαγγελματικά ώστε να τα έχεις καλά μαζί τους, να τους γοητεύσεις ει δυνατόν, να τους καλοπιάσεις, να τους κάνεις να ενδιαφερθούν για σένα, να τους πείσεις ότι είσαι αξιαγάπητος/η.

Με δύο λόγια σε ενδιαφέρει να καλλιεργήσεις θετικά τις σχέσεις σου, να κάνεις καλή εντύπωση, να έλξεις. Ταυτόχρονα ο εργασιακός τομέας βράζει είτε από έξτρα υποχρεώσεις, είτε γιατί κάνεις δέκα πράγματα ταυτόχρονα, είτε γιατί υπάρχουν εντάσεις, άγχος και μικροπαρεξηγήσεις, είτε γιατί από το τρέξιμο δεν απολαμβάνεις τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης να γίνουν αντίβαρο στον Κρόνο που βρίσκεται απέναντί σου και σε περιορίζει, σε αγχώνει, σε τρομάζει, σου θυμίζει δεσμεύσεις, καθήκοντα, υποχρεώσεις και ότι ο χρόνος τρέχει και σε πιέζει; Αν δεν είσαι γεννημένος/η στο πρώτο δεκαήμερο ναι, αλλά και αν είσαι επίσης υπάρχουν ηλιόλουστες μέρες ή μέρες που ο κόσμος σού δείχνει το καλό του πρόσωπο. Έτσι μπορεί να είναι μια περίοδος που αναστηλώνεται η πίστη στον εαυτό σου και στους στόχους σου. Που μπορείς να εμπιστευτείς τους ανθρώπους γύρω σου. Που μπορείς να αφεθείς στον έρωτα και τη δημιουργικότητά σου.

Φυσικά και δεν είσαι μόνος/η σου. Μπορείς να στηριχτείς σε φίλους και συμμάχους. Ναι, μπορείς να διασκεδάσεις, να αφεθείς, να χαρείς. Και, ναι, η καθημερινότητα κυλάει καλύτερα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν μια μέρα είσαι στα πατώματα και την άλλη αντιμετωπίζεις τη ζωή σαν το πιο πολύτιμο δώρο, μη φρικάρεις – its ok. Μπορεί να είσαι σε δημιουργικό οίστρο, να δημιουργείς, να φλερτάρεις ή να παθιάζεσαι με κάποιον/α, να κάνεις σχέδια για το μέλλον και να αισθάνεσαι δυνατός/ή και μετά να τα βάζεις με τους δικούς σου που δεν σε προσέχουν όσο θα ’θελες, που σε παραμελούν, που δεν σε νταντεύουν. Πρόσεξε μόνο μη σπάσεις τα καλά ποτήρια μόνο και μόνο επειδή στο άλλο σου μισό δεν αρέσει το καινούργιο σου χτένισμα ή η κουρτίνα μπάνιου ή επειδή δεν σιγοντάρει τη μελαγχολία σου ή επειδή δεν συμμερίζεται τις μαύρες σου σκέψεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Ζυγό λέει κάτι πολύ σημαντικό που χρειάζεται να κολλήσεις με post it στο ψυγείο σου για να θυμάσαι συνεχώς: Πάρε τον εαυτό σου από το χεράκι, ανακάλυψε τα ταλέντα σου, πειθάρχησε στον εαυτό σου, δείξε στους άλλους τη μοναδικότητά σου μέσα από τα ταλέντα σου, εξέλιξέ τα μόνος σου χωρίς καθοδήγηση, χωρίς συμβουλές ή στήριξη. Η εμπιστοσύνη στην ευφυΐα σου έχει ταρακουνηθεί και υπονομευθεί έντονα είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Αμφισβήτησε ιδέες και απόψεις που δεν εκφράζουν.

Ταξίδεψε. Μάθε κάτι που σε ενδιαφέρει και σε ενθουσιάζει. Κάνε κάτι που δεν έχεις ξανακάνει. Προκάλεσε τον εαυτό σου με θέματα που θεωρείς ότι δεν τα καταφέρνεις. Σταμάτα να μιλάς και άρχισε να κάνεις. Αγνόησε τους κανόνες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνήθως δεν εκφράζεις έντονα το θυμό σου, ούτε σου αρέσουν οι εκρήξεις. Προσπαθείς να αποφύγεις τη σύγκρουση με συζήτηση, λογική και ψυχραιμία. Όταν προβλέπεις καταιγίδα κάνεις ένα βήμα πίσω και ξαφνικά γίνεσαι αόρατος.

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό και τον Άρη στον Ζυγό πάντως μπορείς να μιλήσεις από καρδιάς και αν εννοείς αυτό που λες, να διαπραγματευτείς την τιμή σου (οικονομικά μιλώντας), να είσαι πειστικός όταν μιλάς για δουλειές και να υπερασπίζεις το συμφέρον σου, να συναντήσεις ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν εργασιακά, να προτείνεις ιδέες σου και να συνεργαστείς με τους κατάλληλους ανθρώπους, να εξασφαλίσεις την οικονομική σταθερότητά σου, να αναζητήσεις δουλειά, να ξοδέψεις ένα ευρώ παρά πάνω για σένα, να συναντηθείς με φίλους και γνωστούς επειδή σου κάνει κέφι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Ναι, τα οικονομικά. Η ασφάλεια. Οι αξίες και τα πιστεύω σου. Χρήμα και αυτοπεποίθηση. Μερικές φορές η άδεια τσέπη σε κάνει να νιώθεις άβολα, ενοχές ότι δεν έχεις κάνει ό,τι πρέπει επαγγελματικά, ότι δεν τα έχεις καταφέρει. Δυστυχώς η αυτοεκτίμηση έχει φτάσει στην εποχή μας να εξαρτάται από την υλική ευμάρεια και το πόσα έχεις. Φυσικά και δεν είσαι υπέρ της πενίας αλλά σίγουρα αξίζεις πολύ παρά πάνω από όσα έχεις αυτή τη στιγμή στην τσέπη σου.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σού προσφέρει μια οικονομική ανάσα – μικρή-μεγάλη ανάσα πάντως. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι ο Άρης εδώ στο ζώδιό σου που σε προτρέπει να δράσεις επαγγελματικά ώστε να δημιουργήσεις τις συνθήκες για καλύτερο αύριο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις να ζήσεις, να είσαι ζωντανός/;h απαιτώντας όσα έχει να σου προσφέρει ο κόσμος. Συνδυάζοντας υγιή απληστία, σταγόνες θράσους, τα ταλέντα σου και το μαγνητισμό σου μπορείς να κοιτάς τους άλλους στα μάτια και να σου δίνουν αυτό που θέλεις – ή τουλάχιστον να σε ακούν προσεκτικά. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου εκπέμπεις σεξ απίλ – μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να κολυμπήσεις στον αφρό ή ερωτικοποιώντας κάθε σχέση σου αδιακρίτως, δίνοντας λάθος μηνύματα.

Μη σπαταλάς την ενέργειά σου.Ό,τι διαμάχες κι αν υπάρχουν στις σχέσεις σου, στα επαγγελματικά ή τα ερωτικά σου δεν επιλύονται εκλύοντας απλά φεραμόνες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανήκεις σε αυτούς που τους ενδιαφέρει το μέλλον, η προοπτική, η περιπέτεια, το άγνωστο, το ανεξερεύνητο. Πάντα. Αυτή την περίοδο λίγο περισσότερο. Μπορείς να βάλεις το πόδι σου σε κάτι που σε ενθουσιάζει και δεν το έχεις τολμήσει μέχρι τώρα. Προχώρα το κεφάλι ψηλά και άφοβα εκεί που δεν έχεις ξαναπάει ποτέ πριν. Ανοίξου, δρομολόγησε, προετοίμασε, οργάνωσε το πάρα κάτω σου. Φίλοι, σύμμαχοι, ομοϊδεάτες ή άνθρωποι που έχουν τη δύναμη να σε στηρίξουν επαγγελματικά μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου – μίλα τους, συνάντησέ τους, μίλα και άκου τους.

Υ.Γ. Όταν είσαι ανήσυχος/η ακόμα και μέσα στο σπίτι τότε η μοναδική διέξοδος είναι να πάρεις τους δρόμους. Βγαίνοντας έξω συναντάς ανθρώπους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονη περίοδος για όλους και κυρίως αν είσαι γεννημένος/η στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, που ο Άρης κάνει όψεις με Πλούτωνα και Ουρανό δημιουργώντας ξαφνικές ανατροπές, αλλαγές κατεύθυνσης, ρήξεις και αποφάσεις που αναγκάζεσαι να πάρεις θέλεις δεν θέλεις. Πού μπορεί να έχεις εξελίξεις; Παντού: σε άλλους υπάρχουν εξελίξεις στον οικογενειακό τομέα, για άλλους η επαγγελματική ζωή είναι στο επίκεντρο, άλλοι αντιμετωπίζουν τσουνάμι στο ερωτικό/ συναισθηματικό/ συντροφικό μέτωπο.

Είναι μια εποχή που επαγγελματικά, ή και προσωπικά, θα ’θελες να είσαι ο Κίνγκ Κονγκ, αλλά δυστυχώς πρέπει να είσαι αλεπού που περπατάει σε λεπτό εύθραυστο πάγο στην επιφάνεια μιας λίμνης που στο παραμικρό άτσαλο βήμα μπορεί να βρεθεί στον πάτο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μερικές φορές δεν χρειάζεται κάτι συγκλονιστικό για να αλλάξει η ζωή μας – μια ευτυχής συγκυρία, σωστό timing, μια συζήτηση με τον κατάλληλο άνθρωπο και μια εσωτερική διάθεση ή απόφαση ότι για να προχωρήσουμε πρέπει να το πάρουμε αλλιώς. Οι πλανητικές διελεύσεις δημιουργούν ένα συγκερασμό όλων των προηγούμενων – μια καλή ευκαιρία, μια ευτυχής σύμπτωση, μια σημαντική συνάντηση, ένα ραντεβού που καταλήγει διαφορετικά και βρίσκεσαι να κολυμπάς σε μια νέα πραγματικότητα.

Άνοιξε τα μάτια, τέντωσε τα αυτιά, ανέβα στο κύμα και ευχήσου ουσιαστικά πράγματα γιατί οι προσευχές σου φτάνουν στα αυτιά του Μεγάλου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος σε κρατάει σφιχτά από το ένα μπράτσο μέχρι να μελανιάσεις πιέζοντάς σε για δέσμευση στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν, ή μάλλον για μία: ουσιαστικά είναι καιρός για «γάμο» ή χωρισμό, ή για την αναζήτηση ενός/μιας συντρόφου που θα σου προσφέρει ό,τι ονομάζεται κανονικότητα, διάρκεια, σταθερότητα και εμπιστοσύνη, αλλιώς να πάει στην ευχή του θεού μακριά από σένα. Δύσκολη η επιλογή, δύσκολη εποχή για σχέσεις που κρατάνε και αξίζουν.

Από το άλλο μπράτσο ο Δίας σού λέει ότι υπάρχει αυτός ο άνθρωπος που ψάχνεις, αν ψάχνεις, ή μήπως είναι ο άνθρωπος που έχεις ή σε ενδιαφέρει και η σχέση σας αναζωογονείται ή δεν σου λέει τίποτα πια οπότε μήπως να σκεφθείς την έξοδο;

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
athens voice, ζωδια σημερα, athens, voice, athens voice, athens, voice, διδυμοι, αρης, λεων, υγιή, νέα, καιρος, κινηση στους δρομους, Καλή Χρονιά, εξτρα, η ζωη, ξανα, μιλα, αδεια, αφροδιτη, βημα, δουλεια, λεων, περιοδος, φυσικη, ψυγειο, αγχος, αλεπου, ανθρωπος, αορατος, απληστια, απλα, αυτια, αυτοπεποιθηση, βρισκεται, γινεσαι, δευτερο, δυναμη, δειξε, δυστυχως, δειτε, διδυμοι, δικη, δειχνει, δωρο, εγινε, ευκαιρια, ευρω, υπαρχει, ενεργεια, ενθουσιασμος, εποχη, ερμης, ευθραυστο, ζωη, ζωδιο, υγιή, ιδεες, ηλιος, θυμασαι, θυμιζει, κυμα, κινγκ, κρονος, λαθος, λογια, λουνα παρκ, μακρια, ματια, μηνυματα, μπορεις, παντα, ο ηλιος, ουσιαστικα, πιστη, ποτηρια, ραντεβου, ροδα, σιγουρα, συζητηση, σκεψεις, σπιτι, σχεδια, τιμη, τρεξιμο, τσουναμι, φυσικα, φοβασαι, φταιει, χρημα, χρονος, ψυχραιμια, αγνωστο, ακου, ασφαλεια, class, δουλειες, εννοεις, φιλοι, για σενα, νιωθεις, οψεις, single, σωστο, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα