8 beauty looks που μας άρεσαν αυτή την εβδομάδα

Οι celebrities μας άφησαν αρκετή τροφή για σχόλια κι αυτή την εβδομάδα κυρίως για το hairstyle αλλά και το haircolor. Είδαμε το ombre σε πολλές εκδοχές σε μακριά μαλλιά ή σε μακρύ καρέ. Φαίνεται ότι και αυτή τη σεζόν θα μας απασχολήσει και θα κυριαρχήσει για ακόμα μία φορά στα haircolor trends.

Στο μακιγιάζ είδαμε κι αυτή τη φορά τις κυρίες να προτιμούν το natural look για τις πιο casual εμφανίσεις, ενώ σημειώσαμε και 2 εκδοχές makeup με έντονα χείλη για όσες θέλουν να πετύχουν μία πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Τέλος, εντοπίσαμε κι ένα super cool hairstyle από την Cara Delevinge, η οποία φαίνεται να ξέρει καλά πως να πετυχαίνει ένα casual up bun για το everyday look.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Jennifer Lopez

Η JLo με ένα άψογο ombre στο LAX μας δίνει ιδέες για την επόμενη επίσκεψή μας στο κομμωτήριο.

Δείτε περισσότερα Galleries Martha Hunt

H Martha Hunt έχει με ωραίο σπάσιμο στο μαλλί και εξίσου ωραίο χρώμα.

Δείτε περισσότερα Galleries Catherine McPhee

Δοκιμάστε κι εσείς να δημιουργήσετε μία καθαρή και λαμπερή βάση και τονίστε τα χείλη σας με ένα έντονο κραγιόν για μία κομψή κομψή αλλά κι εντυπωσιακή βραδινή έξοδο.

Δείτε περισσότερα Galleries Olivia Wilde

Η όμορφη Olivia με ένα λαμπερό makeup και ένα γλυκό καστανό χρώμα στα μαλλιά που ανοίγει ελαφρώς στις άκρες. Δοκιμάστε το μακιγιάζ της αν ανήκετε κι εσείς στις καστανές. Η ροζ απόχρωση στα χείλη θα φωτίσει το πρόσωπό σας όσο χρειάζεται.

Δείτε περισσότερα Galleries Olivia Culpo

Μία ακόμα Olivia με εξαιρετικό μακιγιάζ, ιδανικό για εσάς που ψάχνετε το ιδανικό για μία πιο επίσημη εμφάνιση. Απλό και καθόλου έντονο, τονίζει μόνο τα δυνατά σημεία του προσώπου της και μας αρέσει πολύ.

Δείτε περισσότερα Galleries Charlize Theron

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την Charlize καθώς διαθέτει μία αξεπέραστη φυσική ομορφιά. Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι ξέρει καλά να την αναδεικνύει. Ένα απλό μακιγιάζ κι ένα cool bob hairlook αρκούν!

Δείτε περισσότερα Galleries Cara Delevingne

Η Cara βρίκσεται εδώ μόνο και μόνο για το cool up-bun που έχει κάνει. Είναι το αγαπημένο hairstyle των street stylers και η Cara έχει τις καλύτερες ιδέες πάντα.

Δείτε περισσότερα Galleries Emily Blunt

H ηθοποιός έχει πετύχει ένα υπέροχο ombre στα μαλλιά της που μοιάζει αρκετά φυσικό. Το ύψος τους επίσης δείχνει πολύ κομψό ενώ κάλλιστα μπορεί να αποκτήσει ανέμελα κύματα για ένα πιο cool αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: beauty look, hairstyle, natural look, ombre hair, καρέ μαλλιά, μαλλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα