Τα beauty looks που μας τράβηξαν την προσοχή από την εβδομάδα που πέρασε

Αυτή την εβδομάδα τα street beauty looks που μας τράβηξαν την προσοχή ήταν περισσότερα από τα red carpet looks. Οι διάσημες κυρίες βγήκαν στους δρόμους περιποιημένες αλλά όχι υπερβολικές. Ακόμα και οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί δεν ήταν ιδιαίτερα εκκεντρικές, με εξαίρεση αυτή της έτσι κι αλλιώς ανατρεπτικής Rita Ora.

Μετά από καιρό είδαμε την Hilary Swank με άψογη εμφάνιση

σε επίσημο event καθώς και την Scarlett Johansson, χαμογελαστή με makeup free look και ανάλαφρα μαλλιά. Πάντως κι αυτή την εβδομάδα οι beauty ιδέες από τις διάσημες κυρίες αρκούν για την έμπνευση της εβδομάδας.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Αν και αυτή τη φορά η Gwen Stefani δεν επέλεξε το αγαπημένο κόκκινο κραγιόν της, τόνισε με ένα stylish χρώμα το δυνατό της χαρακτηριστικό. Και τα μαλλιά της χαλαρά πιασμένα δεν της πάνε πολύ;

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Kate Moss σταθερή σε ένα style μακιγιάζ: Καθαρό πρόσωπο με ελαφρώς τονισμένα χαρακτηριστικά. Ίσως τα φρύδια της να ήθελαν λίγη παραπάνω προσοχή!

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Scarlett Johansson δείχνει χαρούμενη και λαμπερή και το no makeup – fresh look της πάει πολύ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Hilary Swank αν και είχε καιρό να κάνει επίσημη εμφάνιση, φαίνεται ότι ακολουθεί τις τάσεις και τις προσαρμόζει στο στιλ της με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Glaam & chic ακόμα μία φορά ήταν η Heidi Klum, ακολουθώντας την πεπατημένη οδό που ξέρει ότι της ταιριάζει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Rita Ora μας αρέσει που τολμά, αλλά δεν είμαστε σίγουρες για τη πράσινη σκιά και τα κόκκινα χείλη. Ευτυχώς τα μαλλιά ήταν «ήσυχα».

Δείτε περισσότερα Galleries

Το κόκκινο κραγιόν φαίνεται να κάνει σήμα κατατεθέν της και η Taylor Swift. Κατά τη γνώμη μας καλά κάνει.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Lupita Nyong’o σε μία super stylish street εμφάνιση δίνει μάθημα για το πως να φορέσουμε σωστά το καπέλο στην πόλη.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: beauty look, Hilary Swank, red carpet look, Rita Ora, Scarlett Johansson, street look

Keywords
Τυχαία Θέματα